Noćas je JUPITER U TRANZITU SA MESECOM - Tri horoskopska znaka biće NA UDARU ove energije, budite spremni

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 12:20

Noćas je JUPITER U TRANZITU SA MESECOM - Tri horoskopska znaka biće NA UDARU ove energije, budite spremni

Sledi nalet ogromne energije.
Jupiter u tranzitu sa Mesecom, donosi danas čin herojstva i hrabrosti. Možda ćete danas doživeti da se neko zauzme za vas.
Član porodice može biti za vas, ali isto tako i prijatelj ili partner, jer Jupiterovi tranziti često utiču na međuljudske odnose.
Ovaj dan nam pokazuje da smo veći od svojih problema i da smo veći i od tuđih problema. To znači da ćemo na ovaj dan priskočiti u pomoć prijatelju ili članu porodice u pravo vreme. Tri znaka zodijaka otkrivaju heroja u osobi uz pomoć Jupitera koji radi sa Mesecom.
Ovan
Iako se ne trudite da nešto dobijete, danas će vam sve dolaziti samo od sebe. Vi ste nada za nekoga u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Horoskop: Sledi snažna energija, Jupiter u tranzitu sa Mesecom!

Izvor: Svet plus, 18.Mar.2024

Sledi snažna energija, Jupiter u tranzitu sa Mesecom! Ovo je vreme kada ljudi priskaču u pomoć onima kojima je to potrebno, pokazujući da su veći od svojih problema!..Po horoskopu, odnosno astrologiji Jupiterovi tranziti umeju da utiču na međuljudske odnose, pa pogledajte da li ste pripadnik jednog...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.