Njihov IMUNI sistem je ČELIČAN! Ovi horoskopski znaci se skoro nikad ne RAZBOLJEVAJU - Ni VIRUSI ni BAKTERIJE im ne mogu ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 18:07

Njihov IMUNI sistem je ČELIČAN! Ovi horoskopski znaci se skoro nikad ne RAZBOLJEVAJU - Ni VIRUSI ni BAKTERIJE im ne mogu ništa

Dok svi ostali oko njih kijaju i kašlju, oni su zdravi kao dren. Pored nekih drugih karakternih prednosti, mogu se pohvaliti i jakim imunitetom.

Kada je u pitanju zdravlje, čini se da su neki ljudi srećniji od drugih. O ova tri horoskopska znaka zvezde kažu i da retko posežu za kutijom sa lekovima.

Njihov imunuitet je toliko jak da čak ni jesenje ni zimske bakterije i virusi ne mogu da ga poremete. Dok svi ostali oko njih kijaju i kašlju, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zdravi kao dren.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj neiscrpnoj energiji i entuzijazmu. Njihova tajna leži u njihovoj neumornoj želji za aktivnošću. Bilo da je u pitanju redovno trčanje, planinarenje ili bavljenje sportom, oni su uvek u pokretu, što dodatno podstiče njihov imunološki sistem. Takođe, njihova prirodna sklonost izazovima čini ih psihički otpornijim na stres, koji je često uzrok oslabljenog imuniteta.

Strelac

Strelci su poznati po svom veselom i optimističnom pogledu na svet. Njihov pozitivan stav može biti više od samo osećaja blagostanja – to je njihov štit od bolesti. Optimizam pomaže u smanjenju stresa i stimuliše proizvodnju belih krvnih zrnaca, koji su ključni u odbrani tela od infekcije. Strelci takođe vole putovanja i avanture, što ih dovodi u kontakt sa različitim sredinama, jačajući im imunitet na izlaganje različitim mikroorganizmima.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj disciplini i odgovornosti. Njihova tajna je u redovnoj rutini i samokontroli. Oni ne samo da vode računa o redovnom vežbanju, već su pažljivi i kada je u pitanju ishrana i dovoljno sna. Jarčevi su stručnjaci za upravljanje stresom kroz organizaciju i planiranje, što im omogućava da održe uravnotežen način života. Ovaj pristup ne samo da pomaže u očuvanju fizičkog zdravlja, već i mentalnog zdravlja, čineći ih manje sklonim bolestima.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.