Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 02:30

Njegov horoskopski znak otkriva koji će ga ženski kvaliteti očarati

Koje ženske osobine će ga očarati? Sve što treba da saznate njegov horoskopski znak
Dobar izgled skoro nikada nije dovoljan da u potpunosti impresionira muškarca! Spoljašnji izgled je bonus, ali postoji neke dodatne osobine koje svaki mužarac primenjuje i traži!
Pošto nisu svi prvi isti, i muškarci imaju različite ukuse. Ali koje ženske osobine će ga očarati? Pročitajte šta kaže njegov horoskopski znak.
IZNAD Muškarac Ovan je mišljenja da žena treba da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tigar u svakodnevnom životu i mače u krevetu! Ukratko, on se divi ženi koja je dinamična, koja ima jaku ličnost, koja preuzima inicijativu i koja se ne uči da direktno iznese svoje mišljenje, čak i ako zna da se to nekome povredi. Pokazuje divljenje prema ženi koja je nezavisna, autonomna, sa ličnim životom i društvenim krugom! S druge strane, voli kada žena ima talenat da ga zavede taktom i senzualnošću, a on sam uspeo da je preobrazi u najmirnije, najtoplije i najdruželjubivije stvaranje!
BIK Doduše, mužarac Bik dosta akcenat stavlja na spoljašnji izgled, ali to ne znači da traži Jelenu Trojansku… Posebno se divi ženi koja vodi računa o svom izgledu, koja ume da sakrije svoje nesavršenosti. i istaći njenu lepotu, dodatni bonus je dobar ukus u odevanju, jer Bik želi da bude pored žene koju razlikuje eleganciju! Pored spoljašnjih karakteristika, mužarac Bik se divi ženi koja uspeva da osvoji svoje ciljeve… Zadivljen je lepim rečnikom, ali i izražavanošću…
BLIZANCI Muškarca Blizanca ni pod kojim okolnostima ne može impresionirati samo spoljašnost. Njegov zahtev je drugi: On traži ženu koja će uspeti da ga impresionira svojom duhovnošću i oštrim umom! Žena koja ima znanje, koja uspeva da uzbudi njegov um, koja poseduje prelep smislio za humor i koja uspeva da ga natera da nauči da bi mogao da je sluša… ovo je žena koja divi će svoje! Pored toga, mužarac Blizanci daje dodatni bonus ženi koja je društvena i prijatna!
RAK Da biste uspeli da impresionirate muškarca Raka, morate imati mnogo kvaliteta… i naravno ne mislimo na izgled! Pre svega, trebalo bi da budete dobar kuvar! Divi se dobrim domaćinima, koje uspevaju da svoju kuću održe uredno, ali i da vode računa o sebi! Osim toga, divi se ženama koje se bez napora nose sa izazovima svakodnevnog života i koje često ostavljaju po strani svoje „želje“ da udovolje ljudima koje voli!
LAV Imate posla sa čovekom koji svako ima mnogo zahteva, sa jednim razlikom što ako vam naterate srce da poskoči, onda će se podeliti svemu na vama, čak i vašim manama! Pre svega, čovek Lav divi se ženama koje uspevaju da budu seksi, čak i ako nemaju lepe noge kao Monika Beluči! Impresioniran je ženama koje imaju svoj stil i koje uspevaju da iskazuju svoju ženstvenost na najbolji način! Pored toga, neverovatno je fasciniran ženama koje su asertivne, koje imaju čitave, snove i ambicije. koji su visoko postavili letvicu u svom svakodnevnom životu!
DEVICA Da biste impresionirali muškarca Devicu, morate da se potrudite, jer on u početnoj fazi poznanstva podiže takav zid koji teško možete da srušite… Znajte da on poklanja veliku pažnju detaljima! Stoga se divi ženama koje imaju negovane ruke, koje održavaju uredan manikir, koje farbaju kada i kako treba, koje se oblake sa ukusom, ne pokušavajući da provociraju. Osim toga, za Devicu je veoma važno da ima posla sa ozbiljnom ženom, koja drži svoju reč, koja je poslednja u svim oblastima svog života! Položite ispitate… pa se pripremite kako treba!
VACANCI Razigrani i senzualni muškarac Vaga divi se svim ženama, bez obzira na godine… Zaljubljenik je u ženski pol i to pokazuje na svaki način! Međutim, da bi osetila „ekstremno“ divljenje prema ženi, ona mora da poseduje sledeće osobine: da se lepo i privlačno oblačno, da ima lepu kosu, da dobro pazi na svoj izgled, da ima dobar ukus, da voli umetnost. Ceo ovaj „paket“ može da učini da muškarac Vaga oseća veliko divljenje prema ženi, bez obzira na njen horoskopski znak!
ŠKORPIJA Zaljubljeni mužarac Škorpija takođe će vas staviti na „test” pre nego što vam emotivno pusti i pre nego što dođe do zaključka da vam se zaista divi! Tvoj izgled će mu otkriti tvoje najveće tajne! Nije bitno da li su vam oči zelene, plave ili smeđe… najvažnije je da vaš izgled ističe vaš psihološki i emocionalni svet, ukratko, trebalo bi da bude ogledalo vaše duše! Muškarca Škorpiju nije lako impresionirati rečima, jer se on divim ženama koje uspevaju da zadovolje divljenje svojim postupcima, a ne beskorisnim rečima! Takođe, zapamtite da mužarac Škorpija želi da žena ima kvalitet u… „krevetu“, ukratko, traži eksplozivnu ženu.
STRELAC Ključ za osvajanje divljenja muškarca Strelca nije u tome da se igrate ženskim trikovima da biste pridobili njegovo interesovanje… On je mnogo inteligentniji nego što kaže! Impresioniraju ga žene sa višedimenzionalnim umom, koje imaju duh, humor, znanje, a čiji je glavni kvalitet njihova inteligencija! Uz to, divi se ženama koje čvrsto stoji na nogama, koje su samostalne, kreativne, snažne i koje ne očekuju sve od muškarca! Njegovo divljenje postaje još intenzivnije, kada žena pored njega ima interesovanja, društveni krug…
JARAC Jarac je veoma razuman čovek, ali i Strog u kriterijumima odabira! Nije ga lako impresionirati, a ako se ikada divi nekoj ženi, teško da će joj to pokazati… bar dok ne stekne poverenje i bude obezbeđen da je zaista vredna divljenja! Impresioniran je ženama koje uspevaju da udobno spoje dom, porodicu, karijeru i lični život. Ona se divi ženama koje imaju ciljeve, ambicije i snove i čiji su postupci zasnovani na moralnim principima!
VODOLIJA Čovek sa izuzetno čudnim ukusima, koji se menjaju i ne mogu se lako definisati, čovek je Vodolija! Stoga je normalno da se ne zna šta bi se ovom čoveku moglo svideti, jer ga njegov vladar Uran tera da deluje odmah, brzo, revolucionarno i subverzivno! Za muškarca Vodolije je vredna divljenja žena koja ima društveni senzibilitet, koja je dirnuta događajima koji se dešavaju oko nje i koja ne sedi skrštenih ruku, već sebi da pomogne! Osim toga, on se divi ženi koja ima svoj poseban duh, koja je subverzna u svojim teorijama i koja ima svoje lično gledište koje brani bez povlačenja!
RIBA Možete lako impresionirati muškarca Ribu i naterati ga da (privremeno) nazdravi u vaše ime, sve dok mu velikodušno nudite ono što vam je u tom trenutku potrebno! Obično se divi ženama koje imaju talenta, koje u svakom pokretu, reči i delu uspevaju da odišu nežnošću i emocijom i koje umeju da se istakne ili čak nametnu svoje gledište i „želje“! Dakle, najveći kvalitet za koji mužarac Riba veruje da žena treba da ima sposobnost da manipuliše njom ženstvenosti na taj način da dobije ono što želi!
Sem Edvards/iStock/GettiImagesPlus


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.