Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. jula

Izvor: Press, 20.Jul.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. jula

OVAN

Ona: Mars u Raku deluje na vas tako da se osećate kao da niste sasvim svoji. Mnogo ste emotivniji i spremni da se žrtvujete za druge ljude. U ovom peirodu su vam porodica i bliske osobe mnogo važnije od same sebe. Venera u petom polju i napredno kretane Merkura doprinosi poboljšanju poslovne situacije. Mars vam stvara razne brige kojima ste sebe opteretili.
On: Naglašeno četvrto polje ukazuje da se većina pripadnika vašeg znaka bavi porodičnim ili stambenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pitanjem. Što se tiče ljubavi, niste spremni sebi da priznate da ste emotivniji nego što biste želeli. Venera vam donosi zanimljiva poznanstva preko posla. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju da se osamostale na poslu.


BIK

Ona: Ulazak Venere u peto pole donosi vam brojne susrete i izlaske na mesta javnog tipa. Ova planetarna pozicija vam mnogo više odgovara na poslu, tako da ćete biti mnogo kreativniji i organizovaniji. Neke pripadnice vašeg znaka će se čak i zaljubiti u osobu koja se nalazi u okruženju. Stabilnija pozicija Merkura ukazuje na bolju zaradu, odnosno lakše ćete se organizovati u vezi sa novcem koji vam je kasnio.
On: Venera u Devici ukazuje na lepu poziciju tako da ste stabilniji i sigurniji u svoje poteze. Ukoliko trebate da rešavate bilo kakva pitanja stana ili u vezi sa porodicom, sada je pravi trenutak. To se odnosi i na kuporodaju neprketnina. Očekuje vas veliki broj poziva na zabave. Prijaće vam razgovori sa osobama vodenog znaka, dok će vas privlačiti atraktivne osobe.


BLIZANCI

Ona: Odnos Marsa i Merkura ukazuje da ste vredni i posvećeni na poslu kako biste ostvariili što bolju zaradu. Racionalniji ste, a pozicija Sunca ukazuje na sigurniju zaradu. Bilo kakva kraća putovanja dolaze u obzir u ovom periodu. Ako treba nešto vredno da potpišete možete u narednim danima. Zanimljivo je da će vas privlačiti muškarci koji imaju zarctane životne ciljeve i koji mogu da vam pruže sigurnost.
On: Merkur u polju finansija sve vreme vas navodi da preispitate koliko vam koji poslovi donose koristi. Ne zanimaju vas nikakve besmislene ponude od kojih nećete imati finansijsku dobit. Vašu pažnju već neko vreme privlači ženska osoba koja je na neki način uspešnija od vas ili zarađuje više novca. Sunce može lako da vam donese izuzetno povoljan ugovor ili ishod koji je mnogo bolji nego što ste očekivali.


RAK

Ona: U ovom periodu treba da se oslonite na svoju intuiciju i ne brinete previše jer će vam planete uglavnom stvarati dobre prilike koje treba da iskoristite. Većinu energije usmerili ste na posao i ljubav. U ovom trenutnku planete rade za vas, samo što ste razdražlljivi pa preuveličavate bilo kakve probleme. Sunce vam donosi nove prilike za zaradu. Možda ćete odlagati putovanja jer ćete imati važnije prioritet.
On: Bez obzira na velike oscilacije raspoloženja koja imate, treba da imate u vidu da ste u jednom od najpovoljnihih zvezdanih trenutaka u poslednjih nekoliko godina. Planete vam donose pozitivne promene, tako da će neki Rakvovi menjate radno mesto ili napredovati u karijeri. Pod uticajem Marsa imate pojačanu nervozu, a zapravo je realno da ništa nije teško i komlikovano već sami sebi namećete tenzije.


LAV

Ona: Ulazak Sunca u va znak nagovetava povratak životne energije i mnogo više smaopouzdanja u svakodnevnim odnosima. Ulazite u stabilnji period kada ćete imati mnogo više vere u sebe i svoje mogućnsti. Mars u dvanaestom polju i dalje vam donosi brige oko porodice.Merkur kreće unapred tako da ćete imati stabilniji priliv finansija.
On: Olakšanje u ovom periodu predstvalja što će Sunce konačno poztiivno da počne da utiče na vas pa ćete biti organizovaniji i istrajniji u svojim odlukama. Planate u dvanaestom polju i dalje vam donose promene raspoloženja koje utiču na vas, pa se povremeno sasvim dobro osećate u tišini. Ztvoreniji ste nego prethodnih meseci, ali će vam Sunce pomoći da donesete dobre odluke. Slaganje sa partnerom će biti harmoničnije.Očekuje vas bolja novčana zarada.


DEVICA

Ona: Merkurov napredni hod ukazuje da su se u vaš život vratile neke osobe sa kojima ste imali nejasan odnos. To mogu lako biti pomirenja koja će vam pomoći u narednom periodu. Venera ulazuje na putovanja u inostrasntvo tako da ćete se lako odlučiti na putovanje. Zbog uticaja Venere postaćete veoma privlačni za suprotan pol i imaćete veliki broj udvarača.
On: Merkur u jedanaestom polju stavara vam veliku potrebu za druženjem i prijateljstvima tako da je vama prioritet da budete pri ruci osobama sa kojima ste bliski. Spremni ste mnogo toga da učinite za osobe do kojih vam je stalo. Pod uticajem Venere postajete pravi zavodnik tako da ćete lako šarmirati osobe koje vam se dopadaju.


VAGA

Ona: Napetost koju osećate zbog Mars au Raku ponajviše se odražava na vaš posao. Moguće je da ćete shvatiti da ste imali pogrešan pristup poslu ili imati konfliskte sa nadređenima. Neko će biti u poziciji da vas kritikuje na razne načine u ovom periodu. Venera vam donosi razne tajne u ljubavi, tako da vodite računa sa kakvom osobom se upuštate u emotivnu vezu.
On: Mars ukazuje da u ovom periodu nemate dovoljno energije da se izboriste sa svim situacijama, To se ponajviše odnosi na probleme na poslu koje dodatno preuveličavate. Uran i Mars vam donose drastične promene na poslu pa nije isključeno da ćete promeniti firmu ili delatnost. Inače, mnogi pripadnici vašeg znaka sumnjaju u osobu sa kojom su emotivnoj vezi jer nemate dovoljno poverenja.


ŠKORPIJA

Ona: Saturnov uticaj polako ali sigurno menja vaš život. Iako vam sve deluje otežano, posle nekoliko meseci shvatićete zašto ste ulagali ogroman trud. Zbog Marsa u Raku osećate veliku odgovornost prema svojim najbližima i imate više saosećajnosti za druge ljude. Saosećajni ste i pažljivi. Naredna nedelja pogoduje situaciji u ljubavi, tako da ćete kroz prijateljski odnos sa partneorm uspeti da prevaziđete nesuglasice.
On: Sunce na vrhu polja karijere pogoduje vašim potezima na poslu tako da nije isključeno da ćete imati priliku da se dokažete. Mars u Raku donosi vam lepu nedelju za putovanje tako da nije isključeno da ćete u društvu više osoba otpuovati na neko primorje. Prijaće vam bilo kakav ambijent koji donosi promenu u odnosu na standardno okruženje. Ranjivi ste i osetljivi i nemojte sve da primate ka srcu. U ovom periodu otkrićete koliko ste saosećajni i pažljivi prema osobama do kojih vam je stalo.


STRELAC

Ona: Jupiter u Raku okreće vas tradicionalnim vrednostima i osobama koje mogu da vam pruže sigurnost. Bitna vam je materijalna stabilnost, a pod uticajem Venere u Devici imaćete više poslovnih ambicija. Merkur vas konačno oslobađa nekih nedovršenih odnosa iz prošlosti, tako da ćete biti spremni da krenete dalje. Sunce u Lavu moće da vam donese putovanje u inostrans tvo.
On: Nova pozicija Jupitera donosi vam posvećenost u svakom smislu tako da ćete biti istrajni u svojim ciljevima. Otkrićete prave životne vrednosti. Vaš pogled na stvarnost je počeo drastično da se menja tako da ćete biti koncentrisani na svoje prioritete. Sunce ukazuje na dobar period za usavršavanje i putovanja tako da ne bi bilo loše da unapredite svoje znanje ako imate prilike.


JARAC

Ona: Naglašeno sedmo polje donosi vam puno kontakata i poznanstava sa osobama u javnosti. Ovaj period rezervisan je za bilo kakve vidove susreta i značajnih poznanstava. Venera u devetom polju može da vam donese romansu na putovanju. Sunce pogoduje bilo kakvoj situaciju u vezi sa nasledstvom. Saturnovi dobri aspekti donose vam obnavljanje nekih kontakata iz prošlosti. Ako ste u dužoj vezi, u narednih godinu dana možete lako da se odlučite na brak ili proširenje porodice.
On: Naglašeno sedmo polje donosi vam mogućnost da utičete na druge ljude. Bićete veoma cenjeni na bilo kom javnom skupu i privlačiće vas mesta na kojima se nalaze osobe od značaja. U ljubavi će vam biti privlačni Rakovi i čak jedna prijateljski nastrojena Škorpija može da vas zaintrigira. Merkur donosi poboljšanje situacije na poslu, tako da je moguće da uznapredujete u karijeri.


VODOLIJA

Ona: Puno planeta u šestom polju ukazuje da je naredni period za vas uglavnom radan. Drugi pripadnici vašeg znaka shvatiće da u predstojećoj godini više pažnje treba da posvete svom zdravlju. Sunce u sedmom polju donosi vam pažnju od strane uticajnog muškarca. U vama se probudio takmičarski duh na poslu, ali nemojte da preterujete sa radnim obavezama.
On: Planetarna gužva u Raku doprinosi spoznaji da morate više pažnje da posvetite svom zdarvlju. Iako ste okupirani poslovm i brojnim obavezama, ne treba da zanemarite sebe. Mars ukazuje da ste premoren i mnoge odluke ste spremni da donesete iz inita. Na poslu ćete osvariti odličnu saradnju sa Rakovima dok ćete sa Škorpijama imati problem da se dogovorite.


RIBE

Ona: Neptunov uticaj donosi vam inspirativan period u kojem ćete otkriti novu pokretačnu energiju i usmeriti svoja interesovanja u pravom smeru. Mnoge pripadnice vašeg znaka spozanćete na kome planu najviše treba da se angažuju. Peto polje donosi vam brojne ljubavne susrete. Romantični ste i veoma harizmatični. Mnogi ljudi doživljavaće vas kao veoma kreativnih vanvremensku osobu.
On: Neverovatna energija Neptuna deluje pozitivno na vas pa ste sposobni da osmislite broje projekte i planove koji će fascinirati ljude u okruženju. Koju god odluku da donesete biće pozitivna za vas, tako da vas očekuje preduzimljiv period sa brojnim susretima i javnim skupovima. Bićete u dilemi između više ženskih osoba jer u ovom periodu idealizujete mnoge ljude, a samim tim i imate visoke kriterijume u ljubavi. Povoljan je period za putovanja sa većim brojem prijatelja.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.