Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2021, 16:12

Nedeljni horoskop od 25. do 31. januara 2021. godine

Januar privodimo kraju i vreme je za novi nedeljni horoskop. Neke stvari za koje ste nedavno mislili da su nemoguće, sada će početi da se ostvaruju.
Onaj kome je ova 2021. godina dobro počela, sada će ići još bolje, naročito na poslovnom planu.
Kod onih kod kojih škripi, moraće da se srtpe još malo. Budućnost polako otvara svoje karte. Nešto nagoveštava, nešto još skriva.
Pročitajte nedeljni horoskop od 25. do 31. januara 2021. godine.
Ovan Posao Dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vam da porušite sve što ste godinama gradili, ali vas neko sprečava u toj ludosti. Razmislite da li je vredno prekidanje svih stvorenih veza.
Ljubav Moguć brak sa osobom sa kojom ste već dugo u emotivnoj vezi.
Zdravlje Dobro.
Zaceljivanje počinje – otkriva detaljan godišnji horoskop za 2021.

Pogledaj vesti o: Horoskop za januar,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. januara 2021. godine!

Izvor: Svet plus, 24.Jan.2021, 14:08

Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. januara 2021. godine! Pogledajte šta vas očekuje u narednom periodu na polju ljubavi, posla, zdravlja....OVAN..Hrana..Ovnovima je potrebno da konstantno dopunjavaju svoje snage kaloričnom hranom. Meso na prvom mestu, jaja, sirevi, ali i mnogo svežeg voća...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.