Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2021, 19:29

Nedeljni horoskop od 21. do 27. juna 2021. godine

Najzad malo olakšanja! Merkur kreće direktno 22. juna, pa polako možemo vršiti pripreme za realizaciju nekih planova i ideja, koje su nam do sada bile nejasne! Ali ipak kvadrat sa Neptunom upozorava na oprez i povećanu dozu realnosti!
Mars je u znaku Lava, ali sredinom nedelje loš aspekt sa Uranom i Saturnom, zahtevaju oprez u saobraćaju, rukovanju mašinama, a takodje je potrebna i velika fleksibilnost u odnosu sa drugim osobama i izbegavanje bilo kakvih stresnih situacija!
Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 27.06. Venera prelazi u znak Lava i približava se Marsu, pa će biti strastvenih ljubavnih doživljaja , a neke čarolije će se i realizovati. Ipak, mogući su i ljubavni sukobi, zbog ljubomore ili želje za posedovanjem!
OVAN Posao Prilično ste vredni, energični, ambiciozni. Sve obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku.
Ljubav Jako ste samouvereni i imate utisak da sve možete. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Baziran je na ljubavi i strasti i maskimalo uživate u njemu.
Zdravlje Budite oprezni po pitanju zdravlja. Disajni organi su osetljivi.
Sezona Raka stiže 21. juna i donosi kazne za Ovna i Vodoliju, a nagrade za one koji se ne plaše emocija
Pogledaj vesti o: Horoskop za jun

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ovan, Rak, Škorpija i Strelac konačno će odahnuti od 22. juna i sve ružno ostaviti iza sebe

Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2021, 13:57

Od 22. juna konačno ćemo svi moći da odahnemo, jer se drugi retrogradni Merkur 2021. godine (koji je u Blizancima) konačno završava.. Komunikacija sada postaje jasnija, a međuljudski odnosi će se iskristalisati i moće ćemo da ih sagedamo realnije. Sva ona ružna iskustva koja smo proživeli...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.