Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2020, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 20. do 26. januara 2020. godine

Kraj januara 2020. godine i vreme za nov nedeljni horoskop. Samo, ovaj put oprez. Ušli smo u vladavinu Vodolije, i ništa neće biti isto kao pre. U ovom periodu, slučajnost ne postoji. Fantomske ljubavi, neočekivani poslovni uspesi, ali i mogući padovi. Ovde se kuje budućnost. Čak i jedan naizgled ovlašan ili slučajan susret, može vam otvoriti neviđene mogućnosti. Pročitajte nedeljni horoskop od 20. do 26. januara 2020. godine.
OVAN Posao Sve ste doveli u red, ali vam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << neko poremetio planove baš ove sedice. Ne brinite brzo rešavate i ovaj problem.
Ljubav Iako srećete osobu iz prošlosti, ona ne želi da vam se javi, jer misli da bi prošlost trebalo ostaviti prošlosti.
Zdravlje Plivajte.
Ko su najveći lažovi horoskopa?
Pogledaj vesti o: Horoskop za januar,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop za period od 20. januara do 26. januara 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 19.Jan.2020, 13:33

Nedeljni horoskop za period od 20. januara do 26. januara 2020. godine! Ovan će imati važne poslovne odluke, Rak susret sa osobom sa kojom je moguć čak i brak. Šta vas očekuje u narednih par dana, pogledajte u nastavku teksta...Ovan..Imaćete važne poslovne odluke a u narednom periodu je kod vas...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.