Nedeljni horoskop od 18. do 25 maja

Izvor: Press, 18.Maj.2014, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 18. do 25 maja

OVAN
 
Ona: Nedelja koja je pred vama donosi vam brojne susrete i pozive. Možete da očekujete poziv muškarca na ljubavni sastanak, ali i SMS poruke koje će vam biti interesantne. Na poslu je odlična period za pregovore, a Blizanac može da vam da dobar savet. Ako ste u dužoj vezi, neočekivano možete da napravite pauzu u odnosu sa partnerom jer niste dovoljno tolerantni.
On: Naglašeno treće polje doprinosi da sve što budete čuli bude povoljno za vas. Na poslu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vas očekuju lepe vesti i dobar je period za završavanje papirologije. Iz razgovora sa jednom ženskom osobom možete da shvatite da u vašem odnosu postoji nešto više od prijateljstva. Izuzetno ste kritični prema drugima, a ne priznajete svoje greške.
 
 
BIK
 
 
Ona: Pošto Venera prolazi kroz polje tajni vi ste u poziciji stalno da se preispitujete u sumnjate u svačije namere. Manje ste sigurni u sebe što vam smeta u svakodnevnoj komunikaciji. Odličan period za dodatnu zaradu. Treba da vodite računa u kakve emotivne veze se upuštate, jer tajne ljubavi nisu rešenje. Na poslu prolazite kroz period kada mnogo toga utiče na vaše raspoloženje, pa se trudite da izbegnete nametanje odgovornosti za ono što niste krivi.
On: Dobre planate u drugom polju donose vam dodatne prihode. Venera u dvanaetsom polju ukazuje da se u ovom periodu lošije psihički osećate jer ste hipersenzitivni, a dešavanja na poslu utiču na vaše raspoloženje. Bićete skloni okrivljavanju sebe za sve što vam se dešava. Odnos sa partnerom će imati uspona i padova uglavnom zbog nepoverenja i ljubomore.
 
 
BLIZANCI
 
 
Ona: Planetarna konstalacija donosi vam sedmicu sa brojim pozivima i dobrim odlukama. Odličan je momenat za donošenje važnih životnih odluka. Moguća su kraća putovanja. Sada je pravi trenutak ako treba da potpišete neki ugovor. U ovom period vam je prijateljstvo veoma važno, pa vam je to potrebno i u ljubavi.Veza sa Vagom ili Ovnom biće pravi izazov za vas.
On: Dinamičan period koji je pred vama donosi vam puno izlazaka, prgeovora i dobrih vesti. Praktično je nemoguće da se bilo kakav ishod pregovora završi negativno po vas. Bićete istrajni u svojim odlukama i delovaćete inspirativno na druge ljude. Imate neobičan odnos sa ženskom osobom koja vam je prijatelj, jer niste sigurni da li je to možda nešto više.
 
 
RAK
 
Ona: Napeta situacija usled položaja planeta donosi vam stres na poslu. U ovom period osećate se kao da imate minimum energije za obavljanje bilo kakvih aktivnosti, što vas dodatno opterećuje. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da je poželjno da odvojite više vremena za sebe, kao biste sakupili energiju za sve planove koje imate. U ovom periodu saveti pogrešnih osoba izuzetno utiču na vaše raspoloženje,
On: Dinamični aspekti planeta donose vam turbulencije na poslu. U ovom periodu treba da promenite nešto u svom pristupu obavezama i to vam verovatno neće lako pasti. Ne bi bilo loše da poslušate svoju intuiciju u ovom periodu jer ćete spoznati koje odluke treba da donesete.
 
 
LAV
 
 
Ona: Ulazak Sunca u Blizance donosi vam preiod prijateljskih susreta i manje opterećenja oko posla. Za mnoge probleme vaši prijatelji biće oslonac i može se reći da ćete u ovom periodu spoznati ko su vam pravi prijatelji. Na poslom planu je dobar period da obnovite kontake sa nekim osobama koje dugo niste videli, pa čak i promenite profesionalno usmrenje. U ovom periodu ćete biti poželjni u svakom društvu.
On: Naglašeno jedanaesto polje donosi vam period sa više druženja. Prijateji će vam biti prioritet. Na poslu vas očekuje saradnja sa Ovnovima i Škorpijama. U ljubavi će vas iznenaditi pojavljivanje jedne ženske osobe. Imaćete verovatno priliku iznenadana da otputujete u inostranstvo.
 
 
DEVICA
 
 
Ona: Prolazak Merkura u Blizancima nosi sa sobom nove poslovne izazove koje treba da iskoristite. Reklo bi se da se teže snalazite u svemu što radite jer ste pomalo rasejani. Posao će vam biti u prvom planu. Odnos sa partnerom će biti promenljiv jer trenutno imate važnije prioritete. Treba da budete oprezni sa finansijama jer ćete imati veće troškove.
On: Vaša potreba da napredujete u karijeri doprinela je da zapostavite ostale aktivnosti. Bićete opterećeni poslovnim problemima i mnogo toga ćete započinjati, a neće imati dovoljno energije da završite. Period je rizičan za finansije, pa bi bilo poželjno da budete racionani sa novcem. Očekuje vas saradnja sa Blizancima.
 
 
VAGA
 
 
Ona: Zanimljiva pozicija Venera tera vas da budete u stalnom pokretu. Očekuju vas brojna poznanstva, a mnogi muškarci će biti zainteresovani da vas upoznaju. U ljubavi vam je potrebno više slobode, a menje kritika. Mars vam donosi česte rasprave jer ne podnosite bilo kakve savete i skloni ste bespotrebnom rasipanju energije.
On: Zanimljiva pozcija planeta čini vas radoznalim i spremnim za nove avanture. Pod pritiskom Marsa osećate pojačan teret odgovornosti za sve što radite, tšo se ponajviše odražava na vaš odnos sa partnerom. Ako ste u brku ili dužoj vezi, partner će vršiti pritisak na vas. Lep je period za svaki vid putovanja i usavršavanja.
 
 
ŠKORPIJA
 
Ona: Naglašeno osmo polje donosi vam pogodnosti oko nasledstva. Dobar je period za sponzorstva. Mars u Vagi vam donosi pad samopouzdanja zbog čega ste često neodlučni i nesigurni u sebe. Na poslu ste prinuđeni stalno da učite nešto novo što vam oduzima energiju.
On: Rterogradan Saturn postepeno menja svaki segment vašeg života ali i pojačava sumnju u samog sebe. Sve promene treba da doživljavate kao nužne, a sporinu realizacije planova kao neophodan trud koji morate da uložite. Planete u osmom polju ukazuju da je dobar period za rešavanje pitanja nasledstva. Prija vam vreme koje provodite sami, što može da bude predmet ljubomore.
 
 
STRELAC
 
 
Ona: Planete u sedmom polju ukazuju da vam se mnogo toga dešava u ljubavi. Mnoge pripadnice vašeg znaka razmišljaju o braku ili zajedničkom životu. Na poslu prolazite kroz dinamičan period ali vam sve brzo dosadi. Sa jedne strane tražite sigurnost, a opet želite da naučite nešto novo.
On: Sunce i Merkur i sedmom polju donosi vam odličnu poziciju da nametnete drugima svoje stavove. Na poslu se od vas očekuje da reagujete u momentu, pa vam prija dinamična atmosfera. Susrete koje budete ostavrivali u ovom periodu promeniće vam život. Upoznaćete mnoge uticajne osobe.
 
 
JARAC
 
Ona: Dobre planete u Blizancima donose vam zanimljiv period na poslu. Pokazaćete svoje organizacione sposobnosti i mnogima ćete biti uzor. Sve vreme vam se pojavljuju osobe iz prošlosti koje dugo niste videli. U ljubavi vam se pojavljuju novi izazovi ali to trenutno nije ono što bi vama odgovaralo.
On: Lepe planete u šestom polju ukazuju na uspeh na poslu. Ostvarićete značajnu komunikaciju sa kolegama i uspeti u svoljim ciljevima. Jedan Ovan može da vam privuče pažnju u ljubavi, ali bi se reklo kratkotrajno. Kriterijumi u ljubavi su vam veći ali niste spremni za obavezivanje.
 
 
VODOLIJA
 
Ona: Planete u vazdušnim znacima odgovaraju vašoj prirodi i poletnosti, pa ste raspoloženi za svaki vid akcije i putovanja. Privlače vas novi izazovi, pa čak i ekstremni sportovi. Trenutno se vi od svih znakova u zodijaku najbolje provodite, jer sve posmatrate sa dozom optimizma.
On: Raspored planeta utiče na vaše pozitivne životne stavove. Odluke koje sada budete donosili biće napredne za vaš život. Ovaj period može da vam donese novu emotivnu vezu. A na poslu je i dalje potrebno da budete strpljivi ako želite da ostvarite svoje planove.
 
 
RIBE
 
 
Ona: Neptunovi aspekti lako mogu da vam donsu zablude u mnogim životnim situacijama. U ovom periodu ste skloni idealizacijama. Treba da vodite računa da ne donosete pogrešnu odluku na poslu. Najmanje dva muškarca zaintersovana su za komunikaciju sa vama.
On: Ulazak planeta u četvrto polje doprinosi da se više bavite porodičnim ili stambenim pitanjem. Nije isključeno da započnete poslovni projekat od kuće ili neki vid samostalnog biznisa. Budite oprezni sa finansijama jer ste u rizičnom periodu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za maj

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.