Izvor: Luftika.rs, 16.Jan.2021, 18:22

Nedeljni horoskop od 18. do 24. januara 2021. godine

Bliži se kraj januara 2021. godine i vreme za nov nedeljni horoskop. Samo, ovaj put oprez. U ovom periodu, slučajnost ne postoji. Fantomske ljubavi, neočekivani poslovni uspesi, ali i mogući padovi. Ovde se kuje budućnost. Čak i jedan naizgled ovlašan ili slučajan susret, može vam otvoriti neviđene mogućnosti. Pročitajte nedeljni horoskop od 18. do 24. januara 2021. godine.
OVAN Posao Sve ste doveli u red, ali vam je neko poremetio planove baš ove sedice. Ne brinite brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rešavate i ovaj problem.
Ljubav Iako srećete osobu iz prošlosti, ona ne želi da vam se javi, jer misli da bi prošlost trebalo ostaviti prošlosti.
Zdravlje Plivajte.
Ko su najveći lažovi horoskopa?

Pogledaj vesti o: Horoskop za januar,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.