Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018. godine

Polako stižemo do polovine decembra i kraja 2018. godine. Kome će ove nedelje horoskop doneti novu ljubav, kome patnju i tugu, a kome novi uspeh? Pročitajte šta kaže nedeljni horoskop od 10. do 16.12. 2018. godine.
Posao Dođe vam da porušite sve što ste godinama gradili, ali vas neko sprečava u toj ludosti. Razmislite da li je vredno prekidanje svih stvorenih veza.
Ljubav Moguć brak sa osobom sa kojom ste već dugo u emotivnoj vezi.
Zdravlje Dobro.
Saznajte više >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o svom znaku Posao Impulsivna reakcija kolege vam veoma smeta. Želite da napredujete, a ne trpite da vam neko stoji na putu. Pronađite što pre rešenje.
Ljubav Raskid na ljubavnom planu se bliži i vi ste svesni toga.
Zdravlje
Moguća malaksalost.
Saznajte više o svom znaku Posao Već ste se uhodali i niste više novi na ovom poslu, ali vam i dalje smeta što radite najtežu poziciju. Vreme je da skrenete pažnju na svoj rad i zalaganje.
Ljubav Udaljenost od partnera vam teško pada i bojite se da ćete krenuti pogrešnim putem.
Zdravlje Više spavajte.
Saznajte više o svom znaku Posao Sve vam teško pada ove sedmice. Želite da se opustite, ali taj momenat nikako da dođe. Napravite plan za odmaranje, rad i za društveni život.
Ljubav Prija vam samoća. U tome uživate za sada.
Zdravlje Dobro se osećate ove sedmice.
Saznajte više o svom znaku Posao Nervira vas dosta stvari, ali tu ste gde ste, jer vam nagli potezi ne idu u korist. Menjali biste mnogo toga, samo ne znate kad i od čega da počnete.
Ljubav Zaljubljeni se, ali se dvoumite oko toga, jer pitanje je koliko može da uspe veza između dva Lava.
Zdravlje Dobro se osećate.
Saznajte više o svom znaku Posao Emotivni plan se kod vas odražava i na poslovni zbog čega ste ispunjeni i spremni za rad.
Ljubav Susret sa partnerom vam daje energiju za ostale aspekte života.
Zdravlje Moguća nesanica.
Saznajte više o svom znaku Posao Imate svoj ritam koji ne želite da menjate i zbog toga će vam ova nedelja biti veoma uspešna
Ljubav Večita zbrka i krug koji se ponavlja i ove sedmice. Ništa se još ne rešava već se samo komplikuje.
Zdravlje Fale vam vitamini.
Saznajte više o svom znaku Posao Sve je dobro dok imate podršku od poslovnih partnera, onda ste sigurni u ono što radite. Ove nedelje je honorar bolji nego inače.
Ljubav Mirna luka nije vaša destinacija ni ovog puta.
Zdravlje Pazite u saobraćaju.
Saznajte više o svom znaku Posao Energičnost i vaša organizovanost stupaju na scenu ove sedmice. Imate plan, znate kuda idete i niko vam ništa ne može.
Ljubav U ljubavi manja stagnacija i zatišje.
Zdravlje Dobro se osećate.
Saznajte više o svom znaku Posao Kada biste mogli radili biste 24 sata. Morate da imate i vreme za porodicu i za odmaranje, jer će vam se ovako samo smanjiti produktivnost.
Ljubav Partner vas podržava, ali vas često ne razume u vašim namerama na poslovnom planu.
Zdravlje Mučnina.
Saznajte više o svom znaku Posao Obaveze, obaveze i samo obaveze. Razmišljate o tome da li ste previše toga prihvatili. Sada je kasno da nešto otkazujete.
Ljubav Jedna osobav vam skreće pogled i vaše misli su usmerene u njenom pravcu.
Zdravlje Trenirajte.
Saznajte više o svom znaku Posao Rad vam ne pada teško jer ste vi radoholik. Vaša psiha vam daje snagu da izdržite na poslu.
Ljubav Već ste se uskladili sa partnerom i obavezama. Nađite malo više vremena kada ćete biti zajedno.
Zdravlje Dobro se osećate.
Saznajte više o svom znaku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.