Nedeljni horoskop: Vage očekuje nezaboravno zaljubljivanje, a Blizance...

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Vage očekuje nezaboravno zaljubljivanje, a Blizance...

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju...

Za Ovnove mlad Mesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava uvodi vas i voljenu osobu u fazu novih početaka. No, obzirom da su Mars i retrogradna Venera tokom cele ove sedmice u kvadratnom aspektu – gledajte da taj novi početak ne bude buran i nemiran.

Usamljeni Bikovi preko prijatelja, društvenosti, interneta – mogu brzinski upoznati nekog i još više brzinski uleteti u neku formu odnosa...naravno, zasnovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na strasti....

Blizance očekuje poznanstvo sa nekim ko ih jako intrigira i ko budi duboke želje i strast. Proverite samo da li je ova osoba zauzeta ili ne.....mada će nekima od vas to biti potpuno svejedno....

Vage, ukoliko ste usamljeni, sve ono što je vezano za prijatelje, društvenost, internet – za vas je mesto na kojem se može pojaviti osoba koja bi itekako mogla da vas dotakne i probudi u vama želju da se ludo i nezaboravno zaljubite.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.