Nedeljni horoskop: Škorpiji se sprema ozbiljna veza. A ko će pozvati bivšeg?

Izvor: B92, 20.Nov.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Škorpiji se sprema ozbiljna veza. A ko će pozvati bivšeg?

Pročitajte šta nam donosi nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra 2017. godine.

Trenutno je slobodnim Ribama najotvoreniji za nove emotivne šanse poslovni segment. No, budite svesni da nova poznanstva ne moraju automatski prerasti u bilo šta bitnije. Važno je da se vi dobro osećate i uživate u pažnji koju će vam posvećivati pripadnici suprotnog pola.

Slobodne Škorpije, koje su do sada imale neku formu blokade ili ograničavanja kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvajanje osobe koja ih izuzetno privlači, od ovog perioda mogu da ostvare svoje želje i težnje.

Sprema vam se jedna uzbudljiva, izuzetno snažna veza koja ima predispozicije da traje.

Među Vagama koje će od samog početka nedelje početi da motaju po mislima nekog od bivših partnera i ozbiljno razmišljati da ga kontaktiraju.

Više o nedeljnom horoskopu pročitajte OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.