Nedeljni horoskop: Lavovi razmišljaju o osobi iz njihove blizine

Izvor: B92, 01.Feb.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Lavovi razmišljaju o osobi iz njihove blizine

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 01.02.2016. do 07.02.2016. godine...

Otvaraju se šanse i šansice pred Ovnovima. Sve bi to bilo u redu, da to što se „otvara“ ne miriše malo previše na avanturu, na neobavezno, na seksualnu gimnastiku i ništa više.

Bikovi koji su sami doživeće ekstatične trenutke i veliki seksualni zanos. No, bojim se da je malo verovatno da ćete ova osoba i vi moći na duži rok da ostanete zajedno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pred Blizancima je mnogo bolji period sa voljenom osobom.

Rakovima u ovom segmentu i dalje vladaju strasti. Mars u tranzitu kroz vaše polje ljubavi doneo je veliku energiju koju prosto morate potrošiti.

Ukoliko ste jedan od usamljenih pripadnika Lavova, sve više razmišljate o nekome ko je već izvesno vreme u vašoj blizini.

Detaljnije o tome šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.