Nedeljni horoskop: Bikovi na poslovnoj prekretnici, Vage spremne na ljubavno pomirenje...

Izvor: Prva.rs, 23.Nov.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Bikovi na poslovnoj prekretnici, Vage spremne na ljubavno pomirenje...

OVAN
POSAO: Razmišljaćete vrlo trezveno, a reagovati brzo. Imaćete priliku da usavršite svoje pregovaračke sposobnosti sa osobom koja je predstavnik važne finansijske institucije. Možete steći nova znanja vezana za rad na računaru i imati bolje kvalifikacije za kraj meseca koji donosi novu poslovnu šansu.
LJUBAV: Ima još pomalo svađa i prepirki, ali ste makar sigurni da želite sačuvati svoju vezu, ili brak, a kompromis će doći sam po sebi.Slobodni treba da se više kreću,imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << zanimljiv susret.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK
POSAO: Srećne okolnosti na poslu su vam sada adut uspeha. Jedini problem je što se osećate usporeno i nekako više želite da uživate, nego da naporno radite, a prilike vam idu u susret baš sada. Neki davni nesporazumi sa osobom sa kojom ste poslovali, pa zbog privatnih nesuglasica prekinuli saradnju, mogu da se izglade.
LJUBAV: Niste vi previše posesivni, nego očekujete da nekome pripadate i ta osoba vama u potpunosti, za vas je to jedina definicija veze.
ZDRAVLJE: Moguć umor i pospanost.

BLIZANCI
POSAO: Zasigurno ste na prekretnici između dva posla, od kojih ni jedan ne deluje loše. Merkur, vaš vladar poručuje da izbor treba da bude onaj posao koji više volite, dugo ste ga želeli i nalazite sebe u njemu, a da novac ne treba da bude jedini kriterijum izbora. Period od 25.novembra je ključan za vašu dalju karijeru.
LJUBAV: Usamljeni neće to još dugo biti. Imaćete divno poznanstvo, a sličnost u komunikaciji i interesovanjima, može biti iznenađujuća.
ZDRAVLJE: Solidno se osećate.

RAK
POSAO: Vaše samopouzdanje je na dobrom nivou, ali ipak ne precenjujte svoje mogućnosti, a naročito aktuelne ekonomske prilike oko vas, prilikom započinjanja novog posla, ili otvaranja novog lokala. Neko želi da vam pokaže svoje divljenje i da sarađujete zajedno. Postavite jasna pravila o organizaciji te saradnje.
LJUBAV: Imate želju da mnogo više vremena provedete u krugu porodice, ali vam sve vaše aktivnosti to ne dozvoljavaju, važno je da je vreme provedeno kvalitetno.
ZDRAVLJE: Moguća nervoza i nesanica.

LAV
POSAO: Povoljan period za poboljšanje odnosa, boljih uslova u ugovorima o redovnom poslu, naročito ako je vaša delatnost trgovina, ili transport. Ukoliko ste poslom povezani sa zakonodavnim ustanovama i organima, obratite pažnju da nepotrebno ne zaoštrite neki sasvim nevažan sukob mišljenja koji vam može napraviti veće probleme.
LJUBAV: Iako želite promenu u svojoj vezi, malo ste toga učinili da do nje i dođe. Pokažite malo dobre volje i sačakajte povoljnu reakciju voljene osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA
POSAO: Hod Merkura koji postaje retrogradan, može vam dati osećaj konfuzije i nazadovanja. Dobro je ako je to samo osećaj, jer se od vas očekuje maksimalna pažnja i oprez u svim poslovima povezanim sa administracijom ili komunikacijama, da vam se nepotkrade greška. Krajem perioda imaćete povoljno rešenje nekog starog problema.
LJUBAV: Sviđa vam se kolega, ili koleginica, maštate o tome da se zbližite, ali je bolje da se ne upoznajete preko tuđih priča, nego lično.
ZDRAVLJE: Više se opuštajte.

VAGA
POSAO: Koliko god se trudili da postignete sve, stalno ćete imati osećaj da ne postižete željena očekivanja. Dva posla,moguće unapređenje i mnogo kontakata, doneće vam željene finansijske rezultate tek za mesec, ili dva. Budite uporni, strpljivi i umereni u svojim očekivanjima, kako se ne biste našli u sumnji da ste doneli prave odluke.
LJUBAV: Pomirenje sa osobom sa kojom ste u svađi, ili raskidu, biće veliko iznenađenje za vašu okolinu, ali ne i za vas. Konačno ste spremni da prihvatite partnera sa svim vrlinama i manama.
ZDRAVLJE: Solidno se osećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Raskorak između vaših ambicija i mogućnosti će ove nedelje biti najveći uzrok vašeg nezadovoljstva. Moguće je da dobijete i kritiku na težnje da po svaku cenu postignete više, jer će se neko od vaših kolega osećati uskraćenim i ugroženim na svom radnom mestu. Ako ste privatni preduzetnik, vreme je za ozbiljnu reklamu i širenje tržišta.
LJUBAV: Osoba u znaku Bika je vaš najbolji izbor u ovom trenutku i vi znate da ste izdržali mnoge testove zajedno i da možete da računate jedno na drugo.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

STRELAC
POSAO: Vreme je da ozvaničite svoj posao i da se već jednom odlučite da ostanete tu, jer nije vreme za velike promene. Poslovi povezani sa inostranstvom jesu odlični, ali traže kompletno prilagođavanje vašeg emotivnog i porodičnog života, a kada stavite na vagu razloge za i protiv, neće biti lakog odlučivanja.
LJUBAV: Nekako ste shvatili da najviše volite to što ste u sigurnom braku i vezi i nikada niste bili manje zainteresovani za frertove i signale onih kojima se sviđate.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

JARAC
POSAO: Nasleđivanje nekretnine je sada već sasvim izvesno, a vi ćete već oko sredinom nedelje uspostaviti kontakt koji vas vodi u prodaju tog objekta. Imate podršku kolega ukoliko želite da se kandidujete za neku izbornu funkciju i da osvojite većinu glasova. Ne ulazite u rizične poslove sa osobama koje ne poznajete dovoljno.
LJUBAV: Lepota vašeg braka je u njegovoj postojanosti, a vi ste ponosni što znate kako da uskladite svoj porodični i poslovni plan.
ZDRAVLJE: Izuzetno dobro se osećate.

VODOLIJA
POSAO: Vi imate prijatno iznenađenje kada vam kolege pokažu koliko vas poštuju i koliko ste pouzdani i pozitivni. Nova ideja o mogućem poboljšanju poslovanja u vidu podrške srodne firme i saradnje sa bivšim konkurentima biće vaša karta za osvajanje podrške svih koji posluju sa vama, a vi ćete biti prezadovoljni.
LJUBAV: Toliko harmoničan period kao ovaj odavno niste imali, pa prosto uživajte u vremenu kada je i nemoguće moguće, a snovi: java.
ZDRAVLJE: Umor i nedostatak sna.

RIBE
POSAO: Moguće je da dobijete novu ponudu za odlazak u inostranstvo i to je prilika koja se ne propušta. Trudite se da date svoj maksimum u profesionalnom usavršavanju koje je priprema za ovaj posao. Bankari i oni koji rade u finansijskim institucijama, mogu imati manju štetu zbog previda, ili tuđe greške.
LJUBAV: Srećni ste kada ste zaljubljeni, a vaše su želje toliko jake da se mogu osećati kao opipljive. To vas čini posebnom osobom u odnosu na druge.
ZDRAVLJE: Bez promena.
Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.