Ne očajavajte: Ovi znakovi pravu ljubav pronalaze u poznijim godinama

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 18:45

Ne očajavajte: Ovi znakovi pravu ljubav pronalaze u poznijim godinama

Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka koja sreću u ljubavi pronalaze tek u kasnijim godinama.

Dok neki ljudi upoznaju svoje srodne duše u mlađim godinama, drugi će morati da sačekaju malo duže pre nego što pronađu pravu ljubav. Evo nekoliko horoskopskih znakova koji često kasno pronalaze svoje ljubavne partnere, ali kada to učine, to je često duboka i trajna veza.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ambiciji, što može često zauzeti veći deo njihovih mlađih godina. Oni se često fokusiraju na karijeru i postizanje ličnih ciljeva pre nego što ozbiljno razmišljaju o ljubavi. Međutim, kada Jarac odluči da se posveti odnosu, oni to čine s punim srcem. Njihova kasnija ljubav često dolazi kao rezultat zrelosti i spremnosti za dublje emocionalne veze.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i želji da istraže svet oko sebe. To ih može dovesti do toga da odlažu ozbiljne veze u korist putovanja, avantura i raznolikog društvenog života. Međutim, kako stare, Vodolije često postaju svesnije svojih emocionalnih potreba i počinju tražiti dublje veze. Njihova kasnija ljubav često donosi duboku povezanost i nerazdvojnost.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su duboko emotivni i često sanjalački nastrojeni znakovi. Oni mogu biti skloni stvaranju idealizovanih slika ljubavi i često će se povući ili biti izuzetno selektivni u izboru partnera. Ribe će često kasnije u životu pronaći pravu ljubav kada nauče prepoznati stvarnu vrednost i dubinu odnosa. Njihova kasnija ljubav je često duboka, emocionalna i duhovno ispunjavajuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovi znakovi pravu ljubav pronalaze u poznijim godinama

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2023, 10:16

Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka koja sreću u ljubavi pronalaze tek u kasnijim godinama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.