Najvernije žene rađaju se u ova 2 horoskopska znaka: Njima preljuba neće pasti na pamet

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najvernije žene rađaju se u ova 2 horoskopska znaka: Njima preljuba neće pasti na pamet

Preljube su česte.

Preljuba je najgora stvar koja se nekom može desiti u vezi.

Razlozi zbog kojih ljudi varaju su raznoliki, ali je zanimljivo da je jedno istraživanje otkrilo da žene najčešće varaju muškarce koji im ne pomažu u kućnim poslovima, a astrolozi tvrde da ženama u ova dva horoskopska znaka preljuba nije ni na kraj pameti.

Žene rođene u znaku Bika su izrazito moralne i iskrene, pa nikada ne bi napravile ništa što se kosi s njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravilima, pa tako ni prevarile supruga ili dečka. Vernost im je najvažnija tačka u vezi, pa iz istih razloga preljubu ni ne opraštaju.

Iako deluju hladno, kada su zaljubljene žene Device preplavljene su emocijama i u potpunosti su posvećene svom suprugu ili dečku, toliko da ni ne primećuju druge muškarce.

A zbog ljubavi kojom obasipaju svoje partnere obično ni njima preljuba ne pada na pamet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.