Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2022, 21:38

Najveći zavodnici Zodijaka: 5 znakova koji obožavaju da flertuju

Kao što svi znate, dobar flert može uključiti i iskrenost sa nagoveštajem lukavstva. I najvernijim ljudima je stalo do drugih i to pokazuju slušajući i interesujući se za njih, ali neki pojedinci zloupotrebljavaju svoju moć slušanja i zapažanja.
Na kraju krajeva, neki ljudi imaju izuzetnu i otežavajuću naviku da flertuju sa bilo kim, sa bukvalno svakim koga sretnu. Ovo ponašanje je zabava za njih. Ovo je 5 horoskopskih znakova koji su gurui flertovanja sa ljudima na koje naiđu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bez obzira na njihov status u vezi.
1. Jarac Za Jarca, flertovanje dolazi bez napora. Čak i u tom kratkom periodu flertovanja, druga osoba će nesumnjivo ostati potpuno zapanjena. Možda neće komunicirati sa samo jednim momkom veoma dugo. Jarac će uvek poželeti dobrodošlicu raznim partnerima. Jedan od najočiglednijih načina na koji Jarac flertuje sa vama ili pokazuje interesovanje za vas je da pokaže svoje sposobnosti kad god ste u njegovom prisustvu.
2. Rak Iako se Rakovima obično zamera zbog koketnog ponašanja, oni aktivno učestvuju u nevinom flertu. Oni su horoskopski znak koji normalizuje flert jer je to obeležje raznolike ličnosti Raka. Pre nego što učestvuju, svi oni temeljno istražuju moguće mete jer im je važno da znaju kako bi neko reagovao na njihovu zabavnu šalu.
3. Bik Svojom harizmom, Bik može očarati svakoga. Oni su vešti u udvaranju sve dok to izgleda jednostavno. Zbog svoje želje za avanturom, u stanju su da privuku mnogo obožavalaca na poslu. Bik je saosećajan znak i nema problema da pruži pažnju svima, pod uslovom da je i dobije. Budući da su Bikovi specijalisti za mešanje u sve i svašta, lako je da se zanesete u romantiku svega toga.
4. Vaga Vaga je rođena slatka i znak je ljubavi, ali ne flertuje uvek sa ciljem da razvije trajnu vezu. Vage imaju scensko prisustvo koje proizilazi iz njihove otvorenosti kao govornika, što je odlično za sve sa kojima efikasno komuniciraju u procesu udvaranja.
5. Vodolija Svi oni poseduju divan osećaj zabave sa mrvicom uavođenja. Vodolija je dobra u korišćenju svih onih fraza koje služe da zavedu, pokretanju ljubavnih akcija, plasiranju ‘nevinih’ dodira i zbijanju šala. Kada se udvaraju, uvek daju sve od sebe.
Ovi horoskopski znaci su osuđeni na samoću

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.