Izvor: Luftika.rs, 02.Avg.2023, 11:16

Najsrećniji dan u avgustu 2023. godine za vaš horoskopski znak

Kako avgust 2023. počinje pod retrogradnom Venerom u Lavu, jasno je da se više ne možete sakriti od istine. Iako možda imate ideju kako bi vaš život trebalo da izgleda, ako to nije vaša svrha – to se jednostavno neće desiti.
Bez obzira koliko se trudite, ako vam to nije namenjeno, ne možete učiniti ništa.
Kada shvatite da univerzum ima daleko bolje planove za vas nego što možete da zamislite, konačno ćete otpustiti sve ideje koje su vas držale za uverenje da morate da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << patite i da se iscrpljujete da biste izgradili život koji volite. Umesto toga treba samo da pustite.
Prestanite da se toliko trudite i zapamtite da zaslužujete život u lakoći i radosti.
Dva puna Meseca u avgustu 2023. godine vas podržavaju da odbacite ideje o mučeništvu i raščistite prostor za nešto novo.
Najsrećniji dani u avgustu 2023:
OVAN Najsrećniji dan: utorak, 1. avgust 2023.
Šta god da radite tokom avgusta 2023, razmišljajte o širenju – ekspanziji. Pred vama je ogromna nadogradnja koja će revitalizovati vaš život i vašu svrhu. Sve što treba da uradite je da počnete da izlazite iz svoje zone udobnosti i uspostavljate kontakt sa novim vezama ili onim prijateljima koje niste viđali neko vreme.
Pun Mesec u Vodoliji će naglasiti prednosti različitih odnosa i konekcija u vašem životu, a vi ćete napokon videti život na novi način što će vam na kraju pomoći da se bolje uskladite sa srećom i izobiljem koje se nadate da ćete stvoriti.
BIK Najsrećniji dan: utorak, 1. avgust 2023.
Kada se osećate ispunjeno profesionalno ili kroz usklađivanje sa svojim ciljem, skloni ste da donosite različite odluke za svoj život. Ovo vam omogućava da se osećate utemeljenije i usredsređenije, stvarajući prostor da se osećate prisutnije za sve ostalo u svom životu.
Pun Mesec u Vodoliji će aktivirati vaš sektor karijere, omogućavajući vam da vidite šta je prošlo pun krug i na šta treba da obratite više pažnje. Ovo može biti preuzimanje rizika ili, u najmanju ruku, izbor nekog nekonvencionalnog puta. Zapamtite, život koji želite nikada neće biti pronađen tamo gde očekujete, zato se ne plašite da probate nešto novo; to samo može dovesti do svega što ste oduvek želeli.
BLIZANCI Najsrećniji dan: utorak, 1. avgust 2023.
Sreća je zaista na vašoj strani u avgustu 2023. dok pun Mesec u Vodoliji osvetljava ovaj sektor vašeg života. Teme putovanja, avantura, učenja i duhovnosti prožimaće vaš život tokom avgusta 2023. godine, što će vam pomoći da zamislite da je moguće prihvatiti život drugačije nego što ste ikada zamišljali.
Iako često menjate mišljenje, takođe je u redu da promenite smer u kome ide vaša duša. Čitava svrha života je da stalno rastete i učite, tako da uvek tražite veći smisao i svrhu u svom životu. Samo zato što možda krećete putem koji nikada niste očekivali ne znači da radite nešto pogrešno, a sa univerzumom na vašoj strani, sigurno ćete pronaći upravo ono što tražite.
RAK Najsrećniji dan: sreda, 30. avgust 2023.
Za mesec dana, darovan vam je pun Mesec u Ribama koji osvetljava vaš sektor sreće. Ono što ovo čini još izuzetnijim je to što je to drugi od dva puna Meseca u avgustu. Koliko god da prolazite kroz izazove ili transformacije u svom životu, vi jedini imate sposobnost da vidite koliko sreće i mogućnosti vas okružuje.
Očekujte putovanja, avanture i nove prilike za rast koje vas okružuju. Ovo takođe može potvrditi da je put kojim ste prošli vredeo i da ste upravo tamo gde vam je suđeno da budete sada.
LAV Najsrećniji dan: ponedeljak, 28. avgust 2023.
Dosta promišljate o svom životu i imate želju da se uskladite sa svojom svrhom ove godine. Ne zadovoljava vas da radite ono što ste radili do sada, čak i ako ste zbog toga uspeli da stvorite dovoljno dobar život. Žudite za strašću, povezanošću i pravim značenjem. Dok prolazite kroz ovo u svakom aspektu vašeg života, tokom avgusta 2023. vaša karijera će zauzeti centralno mesto dok Uran počinje retrogradno u vašem sektoru karijere.
Uran je poznat kao veliki buditelj, a Bik vam pomaže da sagledate osnove svoje karijere i profesionalnog života. Umesto da osećate da morate da se dokažete, napravite korak unazad i razmislite o tome šta je dobro i šta daje smisao vašem životu. Što se više usklađujete sa tim kako želite da se osećate u odnosu na to kako želite da budete viđeni, bićete srećniji.
DEVICA Najsrećniji dan: ponedeljak, 28. avgust 2023.
Umesto da mislite da konačna sreća i blagoslovi postoje na nekom dalekom mestu, iskoristite avgust 2023. da shvatite da oni možda već postoje oko vas. Ispunjenje vas vas ne čeka kada nešto uradite, psotignete ili završite. Povežite se sa sobom i svojim osećanjima kako biste mogli da sagledate svoj život iz drugačije perspektive.
Dok Uran počinje svoje retrogradno putovanje kroz znak Bika tokom avgusta 2023. godine, videćete da je vaš sektor sreće osvetljen, ali to će biti više period razmišljanja, a ne direktne akcije. Ovaj deo vašeg života pomaže vam da rastete i povezuje vas sa višim smislom. Dok krećete na ovo putovanje, shvatite da svaki put kojim niste krenuli nije propuštena prilika, već sam blagoslov za koji ste se molili.
VAGA Najsrećniji dan: sreda, 30. avgust 2023.
Možda ćete se osećati napeto na početku avgusta 2023. i gurnuti ste dalje u oblast refleksije i transformacije. Međutim, ovde postoji korist za vas. Ako ste radili na sebi i iskoristili svaku priliku za širenje, možda vam se čini da su mir i blagostanje još uvek nedostižni.
Kako puni Mesec u Ribama raste ovog meseca, odmorite se i opustite. Umesto da se osećate kao da stalno morate da poboljšavate ili transformišete neku oblast svog života, sagledajte prednosti odmora. Možda izgleda izazovno i zastrašujuće. Međutim, to je šansa da se setite i da su sitnice u životu najvažnije, a ni vi nikada nećete morati da se iscrpite da biste kreirali male trenutke sreće.
ŠKORPIJA Najsrećniji dan: sreda, 16. avgust 2023.
Pripremite se za novo briljantno poglavlje u svojoj karijeri tokom avgusta 2023. godine, dok se rađa mlad Mesec u Lavu. Iako je Venera ovde još uvek retrogradna do početka septembra, to ne znači da nećete dobiti novo napredovanje. Ovaj događaj je u skladu sa vašom otvorenošću da primite sve što je dobro bez preterane analize. U životu će uvek biti stvari koje deluju nedovršeno. Međutim, to ne znači da morate da odložite odluku.
Preuzmite kormilo svog života i donosite odluke koje želite za sebe. Iako će vaša karijera dobijati podsticaje, morate da prestanete da čekate da se nešto dogodi i umesto toga shvatite da ste jedini koji može da stvori život o kome sanjate.
STRELAC Najsrećniji dan: sreda, 16. avgust 2023.
Da biste došli do života koji vam je namenjen, prvo morate proći kroz sve ono što nije. Otkako je Venera započela svoje retrogradno putovanje u Lavu, inspirisani ste da pogledate da li je sve što ste izabrali deo života koji želite da živite ili ste, umesto toga, krenuli drugim putem i nehotice završili negde gde vam ne odgovara. Sloboda koju tražite nije samo sposobnost da radite šta god želite, već i da živite u svojoj autentičnoj istini.
Iako je ovaj period bio prožet izazovima, nada se vraća u avgustu 2023. kada svane mlad Mesec u Lavu i aktivira vaš sektor sreće. Promena je na pomolu; ovoga puta dolazi u izobilju, novim iskustvima i avanturama. Prihvatite lekcije kada stižu da biste u potpunosti prešli na svoje blagoslove.
JARAC Najsrećniji dan: nedelja, 27. avgust 2023.
Kada radite ono što želite, često zaboravite da se uverite da je to sve što vam treba. Mars, planeta akcije i ambicija, prelazi u poslušnu Vagu u avgustu 2023., bacajući svetlo na vaš sektor karijere i terajući vas da gledate na stvari drugačije. Sve je ovo deo značajnije promene koja će vam pomoći da shvatite da bez obzira koliko uspeha u karijeri ostvarite, to ne znači da ćete imati ispunjen život.
Vaga takođe vlada ravnotežom, a u ovoj oblasti vašeg života nije u pitanju samo ono čime se bavite profesionalno već i ceo život. Ovo je vaša šansa da shvatite da je sreća koju tražite u učenju kako da date vreme i energiju stvarima u vašem životu koje vam najviše koriste. Dok to radite, stvorićete više prostora za sreću i radost.
VODOLIJA Najsrećniji dan: nedelja, 27. avgust 2023.
Kada se osećate osnaženim, automatski donosite odluke koje su u skladu sa vašim višim Ja. Koliko god vam retrogradna Venera donela pauzu i još bolju refleksiju u vašem romantičnom životu, to je samo jedan deo transformacije kroz koju se krećete. Deo onoga što se trenutno dešava jeste da učite o balansu između negovanja korena i širenja krila. Kako se Mars vraća u Vagu, aktivirajući vaš sektor sreće tokom avgusta 2023., ovo možete da vežbate.
Ponekad osećate kao da morate da birate između toga da krenete na svoj nezavisni put ili da dobijete negu i podršku koju tražite. Međutim, to je bila samo iluzija. Nikada niste morali da birate, već samo naučite da primate sve što vam je potrebno verujući da je to i ono što ste uvek zaslužili.
RIBE Najsrećniji dan: nedelja, 27. avgust 2023.
Imate sve u sebi da biste uspeli i morate naučiti da to iskoristite umesto da sumnjate u sebe. Sumnja u sebe ili osećaj da nemate šta je potrebno da ostvarite svoje snove često vas najviše muče. Delimično, to je zato što su vaši snovi često mnogo veći od drugih, ali i zato što vam je lakše da živite u snu umesto da smišljate kako da kreirate korake da ga ostvarite. Sve ovo je počelo da se menja kako je Saturn prešao u vaš znak ranije ove godine; međutim, u avgustu 2023., kada Mars ulazi u Vagu, aktivirajući vaš sektor transformacije, konačno ćete se osećati kao da imate samopouzdanje koje vam je potrebno.
Ne samo da Mars upravlja akcijom i ambicijama, već vam takođe pomaže da se osećate sigurnije i samopouzdanije u suočavanju sa životnim izazovima i onim što je potrebno da biste živeli život svojih snova. U Vagi ćete pronaći izvanrednu ravnotežu i stabilnost u kretanju kroz ovaj period transformacije, što će potvrditi da je bezbedno preuzimati rizike neophodne da biste ostvarili svoje snove.
Izvor: Love sensa
Mesečni horoskop za avgust 2023. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.