Najseksepilniji znakovi zodijaka: Lavovi se pale na žestok seks, a Jarčevi…

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najseksepilniji znakovi zodijaka: Lavovi se pale na žestok seks, a Jarčevi…

Lavovi se pale na žestok seks, Škorpije su nezasite, Blizanci i Ovnovi su majstori seksa na brzaka… Šta horoskopski znak govori o našim seksualnim afinitetima?
OVAN Voli da pokaže dominaciju i u krevetu. Seksualne energije ima na pretek i vrlo je strastven. Voli sve poze u kojima može da diktira tempo i potčini partnera. Dobro se slaže sa svim vatrenim i vazdušnim znacima.

BIK Izuzetno senzualan i maštovit, ima sposobnost da oseti šta partnera najviše uzbuđuje. Voli >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sve poze i dugu predigru. Posebno mu odgovaraju osobe rođene u znaku Škorpije, kao i ostali vodeni znaci…
BLIZANCI Ne spada u grupu seksualnih znakova, ali ume da iznenadi. Njegovo najjače oružje je umetnost zavođenja. Voli da priča tokom seksualnog odnosa. Odgovaraju mu akrobatske poze, a odlično se uklapa sa Strelcem i Vodolijom.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.