Najromantičniji znaci Zodijaka

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023, 15:30

Najromantičniji znaci Zodijaka

Astrolozi otkrivaju ko su najromantičniji znaci Zodijaka. Saznajte da li se i vi nalazite na ovoj laskavoj zvezdanoj listi
Da li ste beznadežni romantičar, uvek sanjate o bajkovitim završecima i ljubavi na prvi pogled? Pa, zvezde bi možda mogle da daju odgovor na to pitanje. Određeni horoskopski znaci poznati su po tome da romansu pretvaraju gotovo u umetničku formu.
Krenimo na ovo zvezdano putovanje kako bismo otkrili pet horoskopskih znakova koji čine da ljubav tako magičnom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> 1. Najromantičniji znaci Zodijaka: Rak Astrolozi smatraju da je Rak oličenje romantike. Pošto je njegova vladajuća planeta Mesec, on se bavi emocijama, intuicijom i negovanjem. Zaljubljeni Rak je kao toplo ćebe u hladnoj noći, uvek tu da se osećate bezbedno, maženo i paženo. Rak će rado da kuva za svog partnera ili mu piše ljubavne poruke. To je njihova romantična priroda. Rak brine i neguje svog partnera kao nežni cvet.  Pripadnici ovog znaka znaju da ljubav nije samo prolazna emocija – za njih je to svakodnevna praksa brige i razumevanja za partnera.
2. Vaga Na laskavoj listi – najromantičniji znaci Zodijaka je i Vaga. Pripadnici ovog znaka su nešto posebno u svetu romantike. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i lepote, njima je romansa u krvi. Sa osmehom koji može da vam rastopi srce i načinom sa rečima koje vas mogu oboriti s nogu, Vage pretvaraju flert u elegantan ples. Da li ste ikada bili na sastanku sa Vagom i osećali se kao da ste jedina osoba u prostoriji? Da, to je njihov urođeni šarm koji radi svoju magiju.
Vaga voli harmoniju i trudi se da se svi osećaju dobro u njenom društvu. Vaga ume da stvori romantičnu atmosferu koja je skoro eterična. Ako vas je Vaga ikada volela, iskusili ste romansu u njenom najčistijem obliku.
3. Ribe Ako ste ikada bili u vezi s Ribama, složićete se da postoji nešto skoro mistično u načinu na koji ona voli. Nije ni čudo jer su i one najromantičniji znaci Zodijaka. Pod vladavinom Neptuna, planete snova i intuicije, Ribe su pesnici i umetnici Zodijaka, slikajući svoju ljubav u nijansama emocija o kojima većina nas može samo da sanja.
Da li ste ikada dobili rukom napisano ljubavno pismo ili pesmu komponovanu samo za vas? To ste verovatno doživeli od pripadnika ovog znaka. Njihova ljubav nije samo osećanje; to je kreativan izraz, san pretvoren u stvarnost. Ribe kada vole one ne iskazuju to samo rečima – one dotiču srž vaše duše. To je ljubav koja se oseća kao nežno milovanje, čak i kada su miljama daleko.
4. Bik O, kako Bik to vešto čini da ljubav izgleda tako jednostavno, a opet tako duboko. Pod vođstvom Venere on ljubav pretvara u čulno iskustvo. Bik pamti kakvu kafu volite, zna parfem koji koristite i šta može da vas razveseli. Njegova ljubav je zasnovana na sitnicama.
On je najsenzualnije biće Zodijaka i u stanju je da najobičniju večeru pretvori u gozbu za čula. Bik je dosledan, nežan i uvek je tu kada vam zatreba. Njegova ljubav raste sve više kroz sitnice i značajne gestove koji se akumuliraju tokom vremena. To je razlog što se Bik našao na listi – najromantičniji znaci Zodijaka.
5. Lav Na kraju, ali svakako ne manje važno, imamo Lava, živahnog i strastvenog romantičara. Pod vladavinom Sunca, Lav unosi toplinu i sjaj gde god da se pojavi. Njegova ljubav nije tiha – to je pravi vatromet.  On voli malo drame, pa će i obične romantične trenutke pretvoriti u scene iz ljubavnog romana. Voleti Lava znači biti deo uzbudljive avanture, ispunjene strašću, uzbuđenjem i radošću koja je zarazna kao i njihov smeh.
Timm Creative / gettyimages.com


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.