Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2023, 15:36

Najenergičnija deca rađaju se u znaku Ovna, Blizanca i Strelca, sa njima nikada nećete imati mira

Da li ste znali da nam zvezde mogu dati i nagoveštaj o tome koliko energije može imati naše dete? Evo tri horoskopska znaka u kojima se rađaju deca puna energije.
Ovan Ovan je prvi znak u zodijačkom kalendaru, i to s razlogom. Djeca rođena pod ovim vatrenim znakom obično su ispunjena energijom i entuzijazmom. Ona su uvijek u pokretu, željna upustiti se u nove avanture i izazove. Pripazite jer s ovim malim snagatorima nikada nećete imati dosadan dan, piše Index.
Blizanci Deca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rođena pod znakom Blizanca su znatiželjna, komunikativna i iznimno energična. Njihova prirodna znatiželja i želja za istraživanjem sveta oko sebe često ih pokreće na sudelovanje u raznim aktivnostima. Kako su uvek u potrazi za novim informacijama i saznanjima, Blizanci su poznati po svojoj nepresušnoj energiji.
Strelac Strelčevi su poznati po svom optimizmu i entuzijazmu, a to se posebno odnosi na decu rođenu u ovom znaku. Ova mala energična bića su uvek u potrazi za zabavom, avanturom i učenjem kroz igru. Strlčev entuzijazam je zarazan pa se pripremite za puno igre i smeha.
4 horoskopska znaka sa nežnom i nevinom dečačkom dušom

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.