Izvor: Luftika.rs, 14.Okt.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčešće zdravstvene tegobe horoskopskih znakova

Jedan od najvažnijih aspekata života, zdravstveni takođe se može tumačiti pomoću položaja zvezda. Dok je nekim horoskopskim znacima zajednička nesanica, drugi često pate od kožnih bolesti ili bakterijskih i virusnih infekcija. Pročitajte na koje zdravsteve probleme treba da obratite pažnju.
OVANOvnovi najčešće pate od glavobolje, migrena, neuralgija, nesanice, a dešava im se i da padnu u nesvest. Pripadnici ovog znaka najlakše će se razboleti ako je njihov život prožet monotonijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << te egzistencijalnim problemima i konstantnim planiranjem budućnosti, što se neminovno loše odražava upravo na njihov nervni sistem.

Međutim, Ovnovi su veoma snažni, te većinu bolesti iznesu na nogama, ne shvatajući da tim sebi zapravo čine medveđu uslugu. Kako jednoga dana ne bi imali problem sa hroničnim bolestima savetuje im se da reaguju čim primete i najmanje znake umora i iscrpljenosti, bolove ili neke druge tegobe.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.