Najbolji i najgori VOZAČI Zodijaka - Evo sa kim ne treba SESTI u auto, a pored koga možete da se OPUSTITE dok vozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 10:08

Najbolji i najgori VOZAČI Zodijaka - Evo sa kim ne treba SESTI u auto, a pored koga možete da se OPUSTITE dok vozi

Mnogo horoskopski aspekti zavise od ostalih horoskopski karakteristika, pa su iz tog razloga Jarčevi najbolji, a Blizanci najgori vozači, od svi pripadnika Zodijaka,.

Kada smo odgovorni za živote i bezbednost sebe, naših putnika i živote i porodice od svakog drugog pojedinca na putu, vreme je da spustimo slušalicu, probudimo se i fokusiramo se na naše obaveze za volanom!

Blizanci

Zbog njihovog opšteg nemira i sklonosti da se lako dosađuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u okruženjima sa sporim tempom, najgori vozači broj jedan bili su Blizanci, koji su učestvovali u više saobraćajnih nesreća nego bilo koji drugi.

Bik i Ribe

Drugo i treće mesto za ovu sumnjivu čast su Bik i Ribe. Bikovi zauzimaju drugo mesto zbog svoje sklonosti da razmišljaju samo o svojim neposrednim potrebama. Kada je u pitanju brz tok saobraćaja, Bikovi često ne mogu da gledaju dovoljno daleko od sebe da bi se glatko i bezbedno prilagodili okruženju koje se stalno menja. A sa Ribama izgubljenim u skrovištima svog uma, odvojenim od okolnog sveta, njihove reakcije na brze i opasne situacije mogu biti spore i iracionalne.

Jarac

Jarčevi se, s druge strane, rangiraju kao najbolji vozači Zodijaka. Strpljiv, odgovoran i razuman je put planinske koze - nikad poznat kao onaj koji rizikuje, Jarčevi se pridržavaju pravila bezbednosti i obzirnosti u svojoj misiji od tačke A do tačke B.

Strelac

Strelčevi igraju na sigurno, pažljivo prate rute i navigaciju, i gledaju da ne skrenu sa puta. A, onda odjednom, drže četiri kafe u krilu i kreću da dodaju gas, tako da se sa njima nikada ne zna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.