Na šta padaju horoskopski znakovi? Blizanci gledaju oči, Ribe nežnost, Vodolije...

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 19:00

Na šta "padaju" horoskopski znakovi? Blizanci gledaju oči, Ribe nežnost, Vodolije...

Astrolozi tvrde da horoskopske znakove privlače određene fizičke karakteristike kod partnera. Evo nekoliko primera.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i aktivnosti, a fizički ih obično privlače osobe koje su sportski građene. Takođe, često su privučeni jarkim bojama i živahnim stilom odevanja.

Bik

Bikovi su senzualni i obično ih privlače osobe koje izgledaju snažno i imaju obline. Takođe, vole prirodne lepotice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i privlače ih osobe koje su negovane i imaju lepu kosu.

Blizanci

Blizanci vole zabavu i promenu, pa ih često privlače osobe koje mogu da se prilagode različitim situacijama. Što se tiče fizičkog izgleda, Blizanci obično vole osobe koje izgledaju mladoliko i imaju izražajne oči.

Rak

Rakovi su vrlo osetljivi i emotivni, pa ih privlače osobe koje izgledaju nežno i ženstveno. Takođe, vole osobe koje se brinu o sebi i izgledaju negovano.

Lav

Lavovi su vrlo samouvereni i ponosni, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju moćno i elegantno. Vole osobe koje se ističu svojim stilom odevanja i imaju svoj stav.

Devica

Device su poznate po svojoj analitičnosti i organizovanosti, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju skladno i negovano. Takođe, vole osobe koje su praktične i funkcionalne u svojim stilovima odevanja.

Vaga

Vage su znak koji voli ravnotežu i harmoniju, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju uravnoteženo i elegantno. Takođe, vole osobe koje izgledaju prefinjeno i negovano.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni znak, zbog čega ih privlače osobe koje izgledaju moćno i seksi. Takođe, vole osobe koje se ističu svojom seksualnošću i senzualnošću.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i otvorenosti prema novim iskustvima, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju prirodno i spontano. Takođe, vole osobe koje izgledaju fit i zdravo jer su sami skloni aktivnom stilu života.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i ambicioznosti, zbog čega ih privlače osobe koje izgledaju prefinjeno i elegantno. Takođe, vole osobe koje se ističu svojom harizmom i autoritetom.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalni i inovativni znakovi, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju originalno i kreativno. Takođe, vole osobe koje se ne plaše da eksperimentišu s različitim stilovima odevanja.

Ribe

Ribe su osetljivi i sanjarski znak, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju nežno i mistično. Takođe, vole osobe koje izgledaju romantično i senzualno jer su sami skloni dubokim emocijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na šta "padaju" horoskopski znakovi?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023, 12:55

Astrolozi tvrde da horoskopske znakove privlače određene fizičke karakteristike kod partnera. Evo nekoliko primjera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.