Na koje znake možete da se oslonite, od koga da potražite savet, a ko će vam REŠITI PROBLEME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na koje znake možete da se oslonite, od koga da potražite savet, a ko će vam REŠITI PROBLEME!

Treba ih imati u blizini...

Ako se vaš prijatelj nađe u nekoj nedoumici ili problemu, da li odmah sa njim rešavate to?  Kako reagujete u određenim situacijama i kako se ponađate u odnosima možda ima veze sa time kada ste rođeni i kom horoskopskom znaku pripadate. Svaka konstelacija ima različite modele ponašanja. Verovatno ćete se prepoznati u nekoj od njih.

Pružatelji usluga i dobavljači

Ove konstelacije su vrlo osetljive na ono što drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žele. Kao rezultat toga, oni odmah reaguju čineći nešto za nekog drugog. Ako vam je potrebna pomoć u nečemu, zamolite nekoga ko je rođen u nekom od sledećih navedenih znakova. Ove osobe imaju prirodni instinkt za brigu. To su Device, Rakovi i Ribe.

Najvredniji i puni saveta

Ove konstelacije su odmah na vašem pragu kada treba obaviti neki posao. Osećaju se odgovornima, praktični su i pouzdani. Uvek su spremni za saradnju, u njihovim mislima je uvek želja za rešavanjem problema. Osobe rođene u sledećim navedenim znacima uvek imaju najbolji savet. To su Bikovi, Blizanci i Jarčevi.

Sanjari i humanitarci

Ove konstelacije predstavljaju skup kreativnih ideja. Osobe rođene u sledećim navedenim znakovima su uvek raspoložene za priču, druženje i razmenu ideja. Oni su puni ambicija i idealizma. Vole najviše od svih ostalih znakova da pomažu drugima. To su Vodolija, Srelac i Vaga.

Vođe i zaštitnici

Ove konstelacije su spremne da naporno rade samo da bi osigurali da neko drugi može voditi najbolji mogući život. Oni su samopožrtvovani i spremni da vas vode kroz život. Čak su spremni staviti se u opasnost ako na taj način mogu zaštititi nekoga drugoga. To su Škorpije, Lavovi i Ovnovi.

Izvor: Ivana Paunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.