NJIHOVA ISKRENOST SE ČESTO GRANIČI SA BRUTALNOŠĆU: Rođeni u ova tri horoskopska znaka ama baš nikad ne posežu za ulepšavanjem istine

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 08:16

NJIHOVA ISKRENOST SE ČESTO GRANIČI SA BRUTALNOŠĆU: Rođeni u ova tri horoskopska znaka ama baš nikad ne posežu za ulepšavanjem istine

Surova istina!

Kako izreka kaže: "Tri stvari ne mogu se dugo skrivati: sunce, mesec i istina." Ova tri horoskopska znaka ističu se kao najiskrenija.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca mogu da budu vrlo iskrene u svojim izjavama, ali isto tako često ne biraju reči, zbog čega ono što iskreno kažu može da povredi druge.

Rak

Rakovi mogu da budu vrlo saosećajni i empatični, te često govore istinu na način koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najmanje naštetiti drugoj osobi.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj nežnoj i osećajnoj prirodi, zbog čega ne znaju da lažu i uvek govore istinu, ali poput Rakova, znaju kako svojim rečima da ne povrede druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.