NJIH RETKO KO MOŽE ZADVOLJITI: Ovi horoskopski znaci imaju najviše standarde u vezama, niste ih dostojni, ako niste savršeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 12:10

NJIH RETKO KO MOŽE ZADVOLJITI: Ovi horoskopski znaci imaju najviše standarde u vezama, niste ih dostojni, ako niste savršeni

Nikada neće pristati na prosečnost, ma koliko god da dugo trajala potraga za idealnim partnerom.

Kada je reč o izboru romantičnog partnera, svi imamo jedinstvene kriterijume. Dok je nekima lako udovoljiti, jer nemaju velika očekivanja od svojih partnera, drugi imaju izrazito visoke standarde koje malo ko može zadovoljiti.

Ponekad težnja ka savršenstvu može dovesti da proces pronalaska prave osobe traje veoma dugo, ali takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi jednostavno veruju da zaslužuju ono što je najbolje.

Evo koja četiri horoskopska znaka imaju najviša merila, kada je reč o izboru partnera.

Devica

Device su poznate po svom oštrom umu i analitičkom pogledu na svet. One u svemu traže red, ravnotežu i funkcionalnost, a uz to su i perfekcioniste. Kada je u pitanju ljubav, imaju puno kriterijuma koje njihov voljeni mora zadovoljiti. Traže partnera koji je pouzdan, posvećen i odan, kao i one same. Devicama je potrebna osoba koja je sposobna učestvovati u dubokim i intelektualnim razgovorima, ali koja im može istovremeno pružiti stabilnost i sigurnost.

Škorpija

Škorpije su strastveni i emotivni, zbog čega traže veze koje su duboke i ispunjene strašću i međusobnim razumevanjem. Oni ne pristaju na površnost. Škorpije traže partnera koji je spreman ići korak dalje, uroniti u dublje sfere emocija, suočiti se s vlastitim strahovima i slabostima. Ovako visoki standardi često mogu biti zastrašujući, ali Škorpije će uvek biti prvi koji će pružiti podršku i razumevanje.

Jarac

Jarčevi su poznati po ambiciji i odanosti. U vezama očekuju sličan nivo posvećenosti i odanosti od svojih partnera. Postavljaju visoke standarde i traže partnera koji može pratiti njihov ritam. Traže nekoga ko je pouzdan, ambiciozan i odlučan. Za Jarčeve veza nije samo emocionalna povezanost već i partnerstvo na putu ka zajedničkim ciljevima.

Lav

Lavovi entuzijastički posmatraju život i očekuju od svojih partnera da dele istu tu strast. Oni traže nekoga ko je samouveren, odan, zabavan i kreativan. Lavovi postavljaju visoke standarde kada je reč o ljubavi. Za njih je veza avantura koja bi trebala biti ispunjena strašću, uzbuđenjem i stalnim otkrivanjem novih stvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.