NIKADA NE ZABORAVLJAJU: Pet horoskopskih znakova kojima ne treba stati na žulj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA NE ZABORAVLJAJU: Pet horoskopskih znakova kojima ne treba stati na žulj!

Pamte zauvek!

Neki ljudi ne mogu da zaborave greške drugima, čak i ako to istinski žele.

Oni mogu da oproste u nekim situacijama, ali nikad ne zaboravljaju. Kako ćemo se ponašati u tim situacijama, mnogo zavisi od našeg horoskopskog znaka.

Ovih pet znakova najveća su zlopamtila horoskopa:

Škorpija ne oprašta kada je neko izda ili joj napravi nešto loše. Ona zapravo može da postane prilično opsesivna nečijom izdajom i potrebom za osvetom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pripadnici ovog znaka mogu toliko tvrdoglavo da se drže nečega da skoro svaki put kad se toga sete budu još ogorčeniji. Vreme leči rane za većinu ljudi, ali ne i za Škorpije.

Bikovi su pažljivi i često primećuju stvari koje drugi ne vide. Posebno su pažljivi u vezi s tim kome treba verovati. Oni pamte svoje greške i najčešće ih ne ponavljaju. Ako ste na neki način povredili Bika, oni će to zapamtiti i dugo imati na pameti.

Rakovi dobro pamte kako su se osećali tokom određenog razdoblja i ta emocija pomaže im da se prisete svega u vezi s njom.

Ljubav pripadnike ovog znaka može da učini posesivnim jer dobro pamte i lepe stvari i koliko su se fantastično osećali s osobom koju vole. Negativne stvari u vezi s bivšim mogu da nestanu, ali će pozitivne zauvek pamtiti.

Device nikad ne zaboravljaju činjenice. One dobro pamte i ne zaboravljaju ništa što je u području njihovog zanimanja. Čak i ako zaborave, ponovno će naučiti isto i potruditi se da prikupe još više informacija.

Device zadržavaju informacije bolje od svih znakova horoskopa i vole da se razmeću svojim znanjem.

Jarčevi dobro pamte važne datume i zadatke. Ako su vam obećali da će nešto da urade, nećete morati da ih podsećate na to jer će se sami setiti. Jarčevi su nezavisni, odgovorni i nikad ne zaboravljaju.

Ako je u pitanju nešto bolno ili teško, daće sve od sebe da to obrade i da se pomire sa stanjem stvari. Oni mogu da oproste, ali nikad ne zaboravljaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.