NEŽNI KAO LJUBIČICE: Ovi horoskopski znaci su veoma OSETLJIVI, EVO kako sa njima postupati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŽNI KAO LJUBIČICE: Ovi horoskopski znaci su veoma OSETLJIVI, EVO kako sa njima postupati!

Zahtevaju puno razumevanja!

Kod osoba rođenih u ovim horoskopskim znakovima emocije često vode glavnu reč u njihovim životima.

Ova tri znaka horoskopa važe za najveće emotivce:

Rakovi se osećaju potpuno neshvaćenim. Najčešće misle da ih ne shvataju bliske osobe za koje oni čine mnogo, a ne dobijaju jednako zauzvrat.

To ih vrlo rastužuje pa često menjaju društva kako bi pronašli zamenu za ono što nisu dobili od porodice ili partnera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ribe baš sve shvataju lično. Čak i ako ste rekli nešto što uopše nije upućeno njima, Ribe će pronaći način da to povežu sa sobom i rastuže se ili razljute.

One su nepopravljivi sanjari koji iz dana u dan zamišljaju poprilično nerealne situacije za koje ne pronalaze način ostvarivanja, što ih baca u još veći očaj.

Jarčevi smatraju da njih ne razume niko na svetu. Često pate od kompleksa niže vrednosti, ali svoje emocije, za razliku od Rakova i Riba, ne pokazuju pred drugima.

Ipak, kada se dogodi neka situacija koja ih izbaci iz takta, sve nakupljene emocije izaći će na površinu i mnoge potpuno šokirati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.