NEDELJNI HOROSKOP: Vagama će LJUBAV cvetati, a OVOM ZNAKU STIŽE veliki NOVAC!

Izvor: BKTV News, 19.Feb.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Vagama će LJUBAV cvetati, a OVOM ZNAKU STIŽE veliki NOVAC!

Jarčevi se grčevito bore za mesto pod suncem, ali ne odustajte!

OVAN

Verovatno mislite da ste sve završili od važnih poslova ali nije tako, tek vas očekuju velike obaveze. Potrebno je da se udružite sa nekim. Možda bi dobar izbor bio jedan lepršavi Blizanac jer on svakako olako stupa u komunikaciju sa svima i može da pokrene posao koji vi niste u stanju sada. U svakom slučaju biće od koristi a biće i novca. Na emotivnom polju možete imati avanturu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa osobom iz znaka Lava ili Vage. Ukoliko ste usamljeni onda morate da se krećete u većem društvu, tu ćete sigurno već nekog upoznati. Zdravstveno obratite pažnju na čulo vida.

HOROSKOP za 19. februar: STRELČEVI spremite se za ludi kamen, OVA DVA ZNAKA čeka LEP NOVAC

BIK

U vašem radnom okruženju se nalazi neka posebna atmosfera. To vas podstiče da još više radite. Iskoristite taj optimizam i elan za postizanje zajedničkih ciljeva. Ova nedelja je posebno naglašena za novac i velika ambicija da se zaradi. Na emotivnom polju oko vas ima puno obožavatelja. Omiljeni ste u svakom društvu gde se nađete. Ali za koga da se opredelite to će biti problem. Ako ste u braku onda očekujte da vam partner bude pomalo nervozan ili ljubomoran. Zdravstveno ste sasvim dobro.

BLIZANCI

Poslovno imate jaku moć zapažanja. Ukoliko vidite problem onda je sigurno postojan duži period. Vaša moć zapažanja može biti nagrađena. Reagujte odmah kako bi se to opterećenje otklonilo. Emotivno ste u boljoj poziciji. Imaćete strastvenenu nedelju ukoliko ste u vezi. Ako ste u braku biće sve suprotno, nigde strasti, nigde preterane emocije. Samo će slobodni Blizanci biti u prilici da biraju između kratkih, brzih avantura ili pravih dugačkih veza. Zdravstveno ste sasvim dobro.

RAK

Imate osećaj da ste uspostavili ravnotežu na poslu. To je dobro za vašu enegiju i možete biti mirni i sigurni u dalje poslovanje. U ljubavi niste preterano zadovoljni. Imate period kada vas uhvati melanholija, monotonija u vezi vas ubija i to po svaku cenu želite da promenite. Slobodni Rak bi mogao da se više aktivira i izađe iz kuće. Četvrtak je divan dan za emocije, romatiku, razmenu nežnosti. Vi volite astrologiju pa poslušajte savete, iskoristite dobre aspekte. Zdravstveno ne brinete previše o sebi pa možete imati pad imuniteta.

LAV

Premoreni ste. Osećaj utučenosti, nedovoljno ambicije čini vas nezadovoljnim za dalji rad. Razmišljate o novcu skoro svaki dan i mislite kako možete brzo i lako da zaradite. Svesni ste da za to treba imati posebno energije ali vi je za sada nemate. Emotivno ste zapostavili i partnera. Nije strašno ako to traje samo par dana u suprotnom bićete na ivici šta da radite dalje. Kraj nedelje i vikend može da vam popravi raspoloženje, samim tim i pojača ljubav. Ukoliko ste sami a tražite nekog za sebe onda će pravi izbor za vas biti jedan Strelac. Zdravstveno ste sasvim solidno.

FOTO: Pixabay

DEVICA

Prva dekada ovog sazvežđa oseća uticaj Merkura u Ribama. Kao svaka Devica radite vredno i predano. Prihvatate sve što vam se sugeriše. Imate dobre prijatelje na poslu. Svaki taj kolega koji sarađuje sa vama je i neko ko vam želi dobro. Znaju koliko vredite pa neće da ulaze u bilo kakav konflikt sa vama. U ljubavnom odnosu volite da svog partnera iznenadite dobrim izgledom. Ako ste sami onda ćete sigurno imati podršku jednog Bika koji voli vašu razumnost. Zdravstveno vas muči kičma.

VAGA

Ova sedmica je više opisana ljubavnim dešavanjima. Ukoliko ste sami možete da očekujete preokret u toku vikenda. Neko vam se dopada duži period i to je ono što vam je sada cilj, da osvojite tu osobu. Ako ste u braku onda ste zapostavili partnera zbog preteranog rada ili morate stalno da putujete, pa to odsustvo pravi jaz u vašem odnosu. Najbolje se osećaju one Vage koje su u vezi. Nemaju većih problema a ljubav cveta iz dana u dan. Poslovno se okrenite saradnji sa vodenim znakovima. Njihova emocija budi dobre ideje u vama. Zdravstveno ste dobro.

ŠKORPIJA

Odlična nedelja za Škorpijone i odličan početak novih projekata. Stižu nagrade, stiže novac, dobra zarada. Imate dobar sistem rada koji će verovatno i drugi prihvatiti. Škorpijoni koji planiraju da rade u nekom istraživačkom timu prilika da zablistaju od nedelje a dobra saradnja sa Vodolijom ili Jarcem. Emotivno ste u jednoj vezi koja vam pomera mozak. Imate osećaj kao da ste pijani od ljubavi, nikako da se skrasite i pogledate realnu stranu te zajednice. Uostalom, što biste to radili kad možete da uživate dok vam je lepo. Osetljiv vam je urinarni trakt.

STRELAC

Ovo je nedelja kada se vi dokazujete okruženju da ste najbolji. Nije toliko potrebno da preterujete u tome jer vaša snaga se uvek vidi i oseti čim se pojavite na vratima. Mnogi strelčevi će moći da se osete moćnim u sferi sporta, poslovima koji traže organizaciju ili u poslovima komunikacije, medija. Tu vam leži i novac koji neće izostati. U ljubavi strelčevi treće dekade mogu biti u tenziji sa partnerom. Ako ste slobodan Strelac poznanstvo sa jednom Devicom može da vam promeni život. Čuvajte se grčeva u mišićima, rukama.

JARAC

Grčevito se borite za svoje mesto pod suncem. Ne odustajete od svojih planova. Kolege i saradnici u vama vide osobu koja je neuništiva, hvale vas, to vam prija ali više volite da se okrenete sebi ili da vam neko od njih pomogne. Dobra nedelja za saradnju sa Bikom pre svega, Škorpijon je potajno oduševljen vašim entuzijazmom a Ovan je neko ko treba da sprovede sve u delo. Posvetite se malo i ljubavi posebno ako ste u braku. Partner čezne za vama. Ukoliko ste sami onda ćete verovatno i dalje biti tog statusa. Zdravstveno vene su vam osetljive.

VODOLIJA

Mislite da vaši saradnici preteruju u zahtevima ili vam daju zadatke koji su teški. Ne, sve je to deo posla koji morate da odradite. Vi ste jaka ličnost sa jakim stavom tako da većih problema neće biti. U ljubavi možete da odahnete. Nema težih aspekata koji će ugrožavati vaš brak ili vezu. Važna je komunikacija i dobro druženje. Ako ste slobodni onda odgovorite na udvaranje jednom Lavu. Dugo čeka na vašu iskrenu emociju. Čuvajte se povreda.

RIBE

Posvetićete se konačno svom privatnom poslu. Ako imate nešto što niste završili onda je pravo vreme da to sada iskoristite. Posao organizujte sa Vagom i Bikom i bićete na sigurnom dobitku. Ako ste u podznaku Blizanci obratite pažnju na dokumenta koja potpisujete tokom sedmice, mogući su propusti. Ako ste zainteresovani za ljubavni život onda je on veoma zanimljiv i dinamičan. Nećete imati vremena da stanete. Svaki dan i noć je vaš dobar period za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda previše brinete o tome da li vam je partner veran. Preispitajte svoja osećanja. Zdravstveno niste u principu loše.

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: OVAJ ZNAK će dobiti VELIKI NOVAC, a evo ko SREĆE PRAVU LJUBAV!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.