NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, oslobodite se okova! Device, ne potpisujte ništa ovih dana! A vi, Strelčevi, previše ste se opustili!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, oslobodite se okova! Device, ne potpisujte ništa ovih dana! A vi, Strelčevi, previše ste se opustili!

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Foto-ilustracija: pixabay

Posao: Postavljena su vam ograničenja na poslovnom planu i nije vam lako da se izborite sa tim.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav, moguće je da trenutno imate manju krizu sa partnerom.

Zdravlje: Na polju zdravllja su naglašeni problemi vezani za stres, nervozu, nesanicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Možete biti neispavani i hronično umorni. Pored toga, potrebno je da povedete računa i o mogućim problemima sa slabijom cirkulacijom.

Šta čeka Bikove, pročitajte na sledećoj strani:

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.