NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj znak čeka VELIKI PREOKRET, a evo kome od SREDE stiže NOVAC!

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2018, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj znak čeka VELIKI PREOKRET, a evo kome od SREDE stiže NOVAC!

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

Početak ove nedelje može da bude težak za Ovnove, posebno one koji su rođeni u prvoj dekadi i prvoj polovini druge dekade znaka. Veliki napor mora da se uloži kako bi se željeni posao ostvario. Druga polovina nedelje povoljna za novac.

Kada planeta ljubavi Venera ulazi u sazvežđe Lava, tako se apetiti za strašću uvećavaju. Mada Venera u Lavu u jednom trenutku može da se pokaže i kao stabilna za vezu i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << traži nekog ko će da je obezbedi. Potreban vam je ozbiljan partner sa dobrim poslovnim statusom.

Zdravlje vam je povezano sa ishranom, manja dijeta može promeniti dosta toga.

Možda ste spori ali ste sigurno tačni i temeljni pa će i posao koji ste pokrenuli prošle nedelje biti dobar i finansijski jak. Pomoć možete da tražite od Vage ili Blizanaca.

Skloni ste vezama sa teškim energetskim znakovima. Bikovi u braku ili vezi mogu da osećaju potrebu za promenom stana, kuće, enterijera prostora u kom žive. Nastojite da promenite život što pre.

Prehlade i osetljivost su naglašeni kroz zdravlje.

Dosta jaka i snažna nedelja za ambiciozne Blizance. Kreativnost i ideje pojačane. Imaćete sreće kada je u pitanju posao i kontakti sa ljudima su od velikog značaja. Posebno ako imate veze i komunikaciju sa inostranstvom.

Imate velike dileme u ljubavi. Zapravo, bili ste u dugoj vezi koja se završila ali su ostale posledice koje morate da prevaziđete. Novo poznanstvo će vas vratiti u život. Okrenite se životnijim znakovima poput Lava, Strelca, stalno se vezujete za mračne tipove partnera tipa Škorpija, Bik, usamljene Ribe.

Dobro se osećate zdravstveno.

Veliki preokret u karijeri. Imaćete jako puno posla posebno kada je veza sa inostranstvom otvorena. Dosta saradnika koji dolaze iz drugih gradova, države, ali i sveta su veliki oslonac za vas, ovo je period vaskrsenja.

Neko ko je rođen u vatrenom znaku, Strelac ili Ovan imaće lepe i prijatne trenutake sa vama. Polako ćete se opustiti i ući u novu vezu koju duži period očekujete.

Problem sa cirkulacijom i ishranom vas muči dugi period.

Znak kao vi ne može tek tako da se prepusti slučaju ili neradu. Naprotiv, imate period pred sobom kada završavate velike projekte i već ste uveliko u novim idejama i kombinacijama. Dobra saradnja sa Vagom ili Ovnom.

Lav zna biti dosta romantičan pa ćete taj šarm i ovoga puta iskoristiti. Generalno dosta težak period u partnerskim odnosima. Često vaša preokupiranost poslom i prejaka ambicija daju izolovanost na emotivnom polju i to stanje prenosite partneru.

Problem sa nogama, stopala zbog velikih vrućina biće akcenat tokom nedelje.

Foto: Pixabay

Ovo je nedelja koji predstavlja jaku ambiciju i gura posao na najvišem nivou. Vi jedino morate da sačekate sa realizacijom vaših ideja. Preterano očekujete od jednog prijatelja pomoć. To se neće desiti, bar ne u skorije vreme. Možda je bolje da nađete nov put ka uspehu.

Ako ste u braku ili vezi partner želi da izgladite odnos. Pokušajte da pružite strpljenje. Trudite se da to bude na najvišem nivou.

Visok krvni pritisak vas muči duži period.

I dalje imate neopisivu snagu i želju da radite i stvarate i to će se negde urezati na nebu i vratiti kao najlepši poklon. Imate pojačane aspekte za inostranstvo ali ćete verovatno to gledati da realizujete krajem meseca. Ova nedelja je ipak samo ideja.

Ako želite bolju budućnost sa voljenom osobom onda morate da spustite loptu i ponekad poslušate savet prijatelja ili samog partnera. Ne treba ići glavom kroz zid a vi ti često radite.

Sklonite se sa sunca, preterujete, možete dobiti visoku temperaturu.

Treba da koristite svu svoju intuiciju i unutrašnju harizmu, snagu kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Mnogi će biti zainteresovani za vas, čak i oni koji nisu hteli da sarađuju ranije. Delujete na njih kao da ih hipnotišete.

Škorpioni imaju priliku da sretnu zanimljivog Ovna, Raka ili Vagu. Poslovna energija je struja koja vas povezuje i daje put ljubavi.

Imate loš san, više odmarajte.

Neko će vas povezati sa uticajnim i jakim ljudima koji vam omogućavaju dalji prodor u karijeri. Imate pojačan faktor sreće kada su zarade u pitanju. Trebalo bi da budete kreativni kako biste zaradili što više. Vi ste u fazi kada se sve lepo okreće ka vama.

Iako ste imali teži period u pronalaženju "idealnog partnera", sada se polako sve ostvaruje. Imaćete zaista fantastičanu nedelju za druženje, poznanstva... uživajte!

Problem sa vidom,povišen šećer u krvi.

Dosta snažna nedelja za ovaj znak. Posao i samo posao. Šta bi drugo interesovalo jednog Jarca. Evo sada prirodnih aspekata koji pokazuju povoljan period da se nešto promeni i pokrene, konačno unapredi.

Mislite da ste usamljeni u ljubavi ali niste. To je često taj jarčevski pesimizam koji vam obuzme dušu ako nešto nije kako vi zamislite. Trebalo bi biti u vezi sa osobom koja je kreativna i koja voli da izlazi, druži se, opusti vas.

Neadekvatna ishrana pravi veliki problem sa srem i crevima. Pozabavite se svojim zdravljem.

Nalazite se u dobroj nedelji kada imate šansu da zaradite više nego planirano. Škorpija ili Ovan su osobe koje su vam potrebne da biste ostvarili plan.

Vi tražite vernost u ljubavi u suštini. Bilo bi lepo da budete sa jednom Škorpijom ili Vagom koji vam pojačava mentalnu energiju. Vodolije u braku ili vezi imaju priliku da se sretnu sa bivšom ljubavi. To ih može podići ali isto tako i na neki način vratiti u prošlost koja nije bila "sjajna".

Zdravstveno se preterano iscrpljujete.

Vi treba da se bavite kreativnostima poput sporta, muzike i umetnosti i da nađete ono što vam treba. Svaki projekat koji budete započeli možete da sprovedete u realni tok.

U ljubavi ste često ostavljeni. Morate da presečete. Ne smete biti broj dva nekome u životu. Ovo se posebno odnosi na žene rođene u ovom znaku, a muškarci mogu imati samo patnju. Birate partnere koji su loši kao ljudi.

Osetljivi ste na promenu temperature u vazduhu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.