NAJIRITANTNIJI: Horoskopski znak koji nervira SVE OSTALE znakove

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJIRITANTNIJI: Horoskopski znak koji nervira SVE OSTALE znakove

Slažemo se.

Svaka osoba koja ih malo bolje poznaje, reći će da "nikada nisu sreli komplikovaniju osobu".

ŽENA KOJA SE PAMTI CEO ŽIVOT: Muškarci ZAZIRU od dama rođenih u ovom znaku, a žene im se DIVE!

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"? To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
NIŠTA OD PRSTENA: Ako si sa nekim od OVIH znakova u vezi, ZABORAVI na brak - njima to nije na pameti!

Device vole mnogo da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

POŽELEĆE IH SVAKO: Žene rođene u OVA tri znaka su najbolje SUPRUGE!

Poznate su kao "picajzle" koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i mnogo pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenjive, čak i kada ih nerviraju. Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne.

Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da im pomognu. Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.