NAJBOLJI OČEVI ZODIJAKA: Pripadnici OVA 3 horoskopska znaka su idealne osobe za OSNIVANJE PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 14:21

NAJBOLJI OČEVI ZODIJAKA: Pripadnici OVA 3 horoskopska znaka su idealne osobe za OSNIVANJE PORODICE

Astrolozi su podelili veoma zanimljivo i korisno saznanje

Mnogi strepe od dolaska deteta jer se plaše roditeljskih dužnosti, međutim, ako ste u vezi ili braku s nekim ko je rođen u ova tri horoskopska znaka, nema potrebe za panikom.

Oni su najbolji očevi zodijaka i deca su im uvek na prvom mestu.

Rak

Za Rakove obitelj je uvijek na prvom mjestu. Dok im je partnerica trudna, uvijek su uz nju, daju joj savjete, tepaju, maze i paze... Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođe dijete, njima je to najljepše razdoblje života. Uvijek će biti uz svoju odabranicu i dijete.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage cool su očevi. S njima nikada nije dosadno. Spremni su na zezanciju i vole djeci objašnjavati svijet na zabavan način. Bez obzira na to što su najzabavniji tate, mogu biti i jako ozbiljni te odgojiti djecu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos i sve će napraviti da ih zaštite. Lavovi vole razmaziti djecu te su vrlo strogi prema sebi jer žele biti savršeni očevi.

BONUS VIDEO: ŠOK SNIMAK: Bogata srpska pevačica jede ajvar i hleb na letovanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.