Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021, 00:00

Muški i ženski znaci Zodijaka čiju će ljubav u 2021. ugušiti ljubomora

Kada nekoga zaista volimo, radimo najluđe stvari. Ali kada sumnjamo u partnerovu vernost, naš um je pomućen i zato se s razlogom kaže da je ljubomora gora od bolesti.
Horoskopski znak u kojem smo rođeni utiče na naše ponašanje i način na koji regujemo u ekstremnim situacijama.
Smatra se da žene sve proživljavaju intenzivnije nego muškarci, zato je i njihova ljubomora dosta eksplozivnija. Slede ženski znaci koji će u 2021. biti ekstremno ljubomorni, a ispod toga idu i muški >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << znaci.
Žena Bik Žena Bik čezne za velikom, srećnom porodicom, ali istovremeno zahteva beskrajnu vernost. Ove godine će, više nego ranije, na najmanji znak sumnje početi da kopaju i istražuju.
Stoga su u njihovim vezama moguće krize izazvane ljubomorom.
Žena Škorpija Žene rođene u znaku Škorpije su ekstremno ljubomorne, i sumnjaju u svaku pripadnicu lepšeg pola koja se usudi da priđe njenom partneru.
Glavni razlog problema ove vrste u 2021. godini je taj što će znatno teže kontrolisati ionako težak karakter. Nosiće ih emocije, što može dovesti do veoma nasilnih reakcija.
Žena Riba U ljubavi, žene Ribe imaju velika očekivanja od partnera i, kada budu uskraćene za pažnju, postaju hladne i distanciraju se.
Ove godine neće biti kadre da oproste ni najmanje greške. Njihova osećanja će biti povređena čak i kad samo pomisle na partnerovu preljubu. Zarobljene ovim osećanjem, mogu da dođu do stadiuma paranoje.
Muškarac Ovan Muškarci Ovnovi nisu samo ljubomorni, nego su i veoma posesivni.
Dok se na početku veze čini da svojim partnerkama daju svu slobodu da rade šta žele, oni će vremenom početi da ih ograničavaju. Na kraju će u velikom broju slučajeva pobediti njihova želja za posedovanjem.
Muškarac Lav Ovo je veoma strastan muški znak koji zna kako da svoju izabranicu učini da se oseća voljenom i prihvaćenom.
Međutim, njegova glavna mana, koja baca senu na sve kvalitete, u 2021. godini će biti ljubomora.
Muškarac Lav oseća da u svakom trenutku treba da zna šta njegova partnerka radi, gde radi, s kim se susreće, čak iako nema razloga za sumnju.
Muškarac Jarac Muški Jarčevi imaju snažnu i pomalo tajnovitu ličnost, i nije se teško zaljubiti u njih. Ali tu kreće pakao.
Po prirodi su inteligentni, brzo razmišljaju, ali im treba malo drame da učine stvari zanimljivijim…
Nažalost, ovo često ode predaleko. Zato će konstantno tražiti znake i razloge za svoju ljubomoru i u vezu uneti težak osećaj nelagode.
Jarčevi će biti skloni napadima scena ljubomore čak i u javnosti.
Saveti za kraj Ako primetite da je vaš/a partner/ka sklona prekomernom ljubomorisanju, postoji nekoliko načina da pomognete i sebi i njemu/njoj.
Postavite granice odmah na početku Probajte da utvrdite uzrok ljubomore Pokušajte da se stavite u njegovu/njenu ulogu Otkrijte pod kojim okolnostima dobijate veći partnerovu pažnju nego što vam prija Razgovarajte o razlozima njegove/njene ljubomore Pokušajte da mu/njoj približite posledice koje ljubomora stvara Ako ništa od toga ne pomaže, okrenite se i idite, jer će vaša i njegova/njena nesreća biti sve dublja i dublja. Šest najvernijih znakova Zodijaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.