Mnogi im se dive: Ova tri horoskopska znaka pršte od samopouzdanja

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi im se dive: Ova tri horoskopska znaka pršte od samopouzdanja

Nemaju svi tu sreću da imaju dovoljno samopouzdanja i ne sumnjaju u sebe, ali ova tri znaka definitivno nemaju taj problem.

Oni veruju u sebe i nije im potrebna tuđa potvrda.

I dok je nekim ljudima poprilično teško da hodaju uzdignute glave i ne sumnjajuu sebe, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima to rade bez muke.

Ova tri znaka zodijaka pršte od samopouzdanja.

Devica

Device znaju koliko vrede i ne stide se to da pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svima. Iako ih često nazivaju umišljenima, Device se na to ne obaziru jer smatraju da to govore samo osobe koje nisu zadovoljne same sobom. One su vrlo iskrene, inteligentne i otvorene pa nemaju problema da vam kažu ako smatraju da biste na nečemu trebali poraditi.

Ovan

Ovnovi su snažne osobe kojima se mnogi dive. Vrlo su disciplinovani i veruju da mogu postići sve što sebi zacrtaju. Nikada ne dopuštaju da ih neko omalovažava, a ako se to i dogodi, uzvraćaju duplom merom i pogađaju gde najviše boli, piše Your Tango.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Mnoge osobe rođene u znaku Lava smatraju i previše samopouzdanima, ali njih za to nije ni najmanje briga jer oni su sebi najbolji. Njih nikada nećete čuti kako se upoređuju s nekim koga poznaju - oni sebe stavljaju rame uz rame s poznatima i slavnima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.