Mit ili istina? Svi se stresu kada čuju: Lav, Blizanac, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2020, 20:46

Mit ili istina? Svi se stresu kada čuju: Lav, Blizanac, Škorpija!

Da li je istina ili mit da se svi stresu kada čuju, Lav, Blizanac, Škorpija!? Kada osoba sa kojom se upoznajete sazna vaš horoskopski znak u većini slučajeva menja se i način na koji će vas ta osoba posmatrati...

Blizance bije glas da su neodlučni, Jarčeve tvrdoglavi, a Ribe ćudljive.

Iako nam astrologija može ponuditi vrlo detaljan uvid u to, kakvi možemo da budemo na osnovu našeg znaka u Zodijaku, važno je da zapamtite da vas vaš znak ne definiše, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Stil.

Svaka osoba za sebe je veliki mozaik sastavljen iz mnogo delova. Važnu ulogu pri tom imaju vaši roditelji, vaše sestre i braća, prijatelji, mesto gde se odrasli, situacije kroz koje ste prošli. Ako ste više nego jednom iskusili to da vas podcenjuju na osnovu vašeg znaka u Zodijaku, vreme je da stanete tome na put.

Predstavljamo vam danas 3 najomraženija znaka u zodijaku, kao i zašto su toliko fenomenalni.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.