Meteorološka danas najavljuje magnetnu, a kakvu oluju najavljuje ASTROLOŠKA PROGNOZA? Pred vama je DNEVNI HOROSKOP za 5. avgust

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 07:39

Meteorološka danas najavljuje magnetnu, a kakvu oluju najavljuje ASTROLOŠKA PROGNOZA? Pred vama je DNEVNI HOROSKOP za 5. avgust

Astrolozi otkrivaju šta vas čeka danas

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 05.08.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

OVAN

Posao:  Ovnove očekuje povoljan dan za sve vidove fizičkih aktivnosti. Mogli biste i neke poslovne dogovore od ranije da preispitate, neće škoditi.

Ljubav: Budite otvoreni ali ne prestrogi u iznošenju svojih stavova i predloga, kako ne biste naišli na negodovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge strane.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Potrudite se danas da promenljivu energiju nadoknadite nekom fizičkom aktivnošću, a razmišljanja o poslovnim obavezama ostavite za naredni dan.

Ljubav: Počnite ozbiljnije da razmišljate o konkretnijoj akciji, ne opterećujte dragu sobu samo pričom.

Zdravlje: Moguća  glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Danas bi mogle da vas sačekaju neke zaostale obaveze iz prošlosti, vezane pre svega za formalnosti i papirologiju, pa je krajnje vreme da ih se rešite.

Ljubav: Nije mudro potezati neke teme iz prošlih dana, samo ćete dodatno zakomplikovati situaciju. Ostavite ih za neki drugi dan, a danas se opustite.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

RAK

Posao: Rakovi bi trebalo ovaj dan da posvete prvenstveno odmoru, ali će to nešto teže ići jer vas očekuje još dosta toga da odradite.

Ljubav: Partnersko razumevanje biće od presudnog značaja za prevazilaženje eventualnih razlika u stavovima.

Zdravlje: Hronične tegobe.

LAV

Posao: Potrudite se da maksimalno iskoristite slobodno vreme za odmor i punjenje radnih baterija, trebaće vam dosta energije i u sledećoj radnoj sedmici.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte povoljniji period za ljubavnu inicijativu.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

DEVICA

Posao: Posle dužeg vremena Device bi trebalo da očekuju dan sa dosta slobodnog vremena i mogućnosti da se posvete delatnostima koje im nisu u prvom planu.

Ljubav: Neki novi i neočekivani scenariji na polju ljubavi trebalo bi da vas tokom ovog dana zaobiđu, a na vama je da uživate u finim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VAGA

Posao: Iako radna energija nije na maksimumu, možda malo na mišiće, ali ipak većina Vaga bi trebalo uspešno da privede kraju sve zacrtane obaveze za danas.

Ljubav: Povoljne okolnosti najavljuju moguće upoznavanje potpuno nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu. Uživajte u prijatnom susretu.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratorne tegobe.

ŠKORPIJA

Posao: Prilika da radite biće i tokom vikenda, gde vas očekuje dosta razgovora vezanih za neke prethodno postignute dogovore i planove.

Ljubav: Dosta dobru komunikaciju možete očekivati i na ljubavnom planu. Moguće kraće zajedničko putovanje.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Veoma visok nivo energije daje vam dobru osnovu za uspešan dan čega god se dohvatite bilo da je posao ili pak neki hobi u pitanju.

Ljubav: Biće potrebno da se malo više potrudite, kako biste ublažili nezadovoljstvo koje vam stiže od strane voljene osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

JARAC

Posao: Iako imate snage i energije za još jedan udarnički radni dan nemojte ništa forsirati, jer realno za time i neće biti potrebe.

Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi usmereni su na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

VODOLIJA

Posao: Preispitajte svoje poslovne ciljeve, pa ako ima prostora da ih korigujete za koju nijansu potrudite se da to i uradite, ali nikako ne odustajte.

Ljubav: Opustite se i uživajte u pažnji koju vam pruža draga osoba. Potrudite se da na odgovarajući način uzvratite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

RIBE

Posao: Ne bi bilo loše da realno procenite svoje mogućnosti, kako ne bi sebi natovarili previše obaveza, koje bi vas mogle više nego očekivano umoriti.

Ljubav: Trebalo bi da dobijete makar jedan jasan signal od osobe koja vam duže vreme privlači pažnju. Razmislite o potencijalnom susretu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.