Mesečni horoskop za decembar 2021. godine!

Izvor: Svet plus, 24.Nov.2021, 12:36

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine!

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba! Evo šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlje... 

VAGA

Posao – Ne preterujte sa poslom

Pored šanse da na poslu napredujete vi ćete u sledećih mesec dana dobijati još povoljnih vesti koje se mogu odnositi i na povećanje prihoda. Prijaće vam timski rad i sve obaveze ćete bolje završavati ako budete imali pomoć sa strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i podršku kolega. Usredsredite se na svoju karijeru i iskoristite povoljan uticaj zvezda, ali isto tako postarajte se da i dovoljno odmarate.

Zbog povećanog obima posla moglo bi se desiti da spavate manje nego inače ili da se pojavi problem s koncentracijom. Pokušajte da na poslu ne razmišljate o kućnim problemima i obavezama jer bi to moglo u potpunosti da vas poremeti.

Ljubav – Otvorenom komunikacijom do boljeg odnosa sa partnerom

Opstanak trenutne veze ili braka biće doveden u pitanje jer vi u ovom periodu ne pronalazite smisao u tom odnosu. Ako ste zainteresovani da vezu ipak sačuvate trebalo bi da poboljšate komunikaciju s voljenom osobom. Pred vama je izuzetno naporan mesec u kome ćete često imati glavobolje zbog ponašanja partnera.

Takođe, kod vas se može pojaviti i sumnja u ljubavni trougao pa ćete čak biti spremni i da istražujete na tu temu. Ipak, koliko god da će isplivati određene problematične situacije trebalo bi da shvatite da one nisu nerešive i da postoji izlaz. Rešenje će mnogi videti u tome da negde otputuju sami s partnerom i nasamo se opuste.

Zdravlje – Poželjno je da uradite analize

Nemojte zanemarivati određene zdravstvene tegobe koje imate vi ili neko iz vaše porodice. Ovo je trenutak kada vam se savetuje da detaljnije ispitate stanje svog organizma.

ŠKORPIJA

Posao – Nepotreban strah u vezi sa finansijama

Mnoga vrata vam se otvaraju ali vi niste sasvim spremni za promene. Prosperitet će vam se desiti ali samo upornim i vrednim radom možete otići korak napred. Iako su vam finansije stabilne pokušajte da izbegnete poslove s bankama, kredite i pozajmice, bar tokom ovog meseca. Ako ste nekome pozajmili novac ta svota vam još uvek neće biti vraćena u potpunosti. Imate utisak da verujete pogrešnim ljudima.

Iako ćete u periodu koji dolazi imati novca kod vas će preovladavati strah od nemaštine i briga zbog svakodnevnih i uobičajenih troškova. Nezaposleni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju poznanstvo s osobom koja će ih povezati s budućim poslodavcem.

Ljubav – Povoljan period i za slobodne i one u vezi

Srećni ste i opušteni jer u vašoj kući vlada ravnoteža i harmonija. Povezivanje s prijateljima doneće vam mnogo radosti. Svi oni koji su u dužoj, ozbiljnijoj vezi, ili u braku, osetiće se povezano s partnerom i mnogo vremena provodiće zajedno. Uživaćete u pažnji kojom vas obasipa voljena osoba.

Ako ste sami čini se da je tako zbog vaše lične odluke a ne zbog toga što nemate udvarača. Zanimljivo poznanstvo putem interneta moglo bi vrzo da rasplamsa strasti i da ipak primite u svoje društvo nekoga ko će vas privući svojim humorom i zanimljivim, neobičnim stilom života. U pitanju bi mogao da bude neko ko ne živi u vašem mestu.

Zdravlje – Nemojte se nervirati

Teško podnosite različite pritiske koje imate na poslu pa se to može odraziti na vaše zdravlje. Kontrolišite krvni pritisak i uzimajte više vitamina.

STRELAC

Posao – Uspeh dolazi kroz ideje

Dodatni poslovi ili prekovremeni rad mogu vam doneti povećanje zarade ali istovremeno i pojačane glavobolje. Bićete spremni da na sebe preuzmete više posla i obaveza nego inače i da radite dinamičnije nego obično.

Veoma ste ambiciozni ali pored vrednog rada potrebne su vam i originalne ideje. Da biste te ideje dobili potrebno vam je vreme za razmišljanje ili analiziranje koraka koje pravi vaša konkurencija. Na dobrom ste putu ka uspehu za sada iako vam se čini da tapkate u mestu. Samokritičnost nije nešto što će vas pokrenuti i dati vam krila, zato je bolje izbegnite.

Ljubav – Monotonija u vezi

Čini se da vam ljubav nije prioritet u ovom trenutku. Statični ste u svom ophođenju prema partneru i može se desiti da upadnete u fazu monotonije. Takođe, i voljena osoba ponašaće se nezainteresovano i distancirano. Nestaće vam ideja kako da se pokrenete i oživite svoju svakodnevicu a sve što biste osmislili je već viđeno i oprobano. Ovakva situacija može u vama probuditi nervozu pošto niste navikli na tako jednoličan način života.

Slobodni Strelčevi imaće malo bolji ljubavni život od onih koji su već zauzeti. Biće izlazaka, poznanstava, ali sve u pomalo nejasnoj atmosferi.

Zdravlje – Prija vam voda

Blizina vode biće za vas lekovita pa mesto za relaksaciju potražite u plivanju ili boravku pored reke, mora, jezera. Mogući su prolazni problemi sa sinusima.

JARAC

Posao – Stres i zastoji na radnom mestu

Sa finansijama možete imati problema ili kašnjenja, i izvesno je da ćete zbog toga biti veoma zabrinuti. Poslovni dogovori koje pravite odugovlačiće se i nikako nećete uspevati da stvari ubrzate i preokrenete ih u svoju korist. Vaše strpljenje može biti na izmaku zbog brojnih nepredviđenih situacija koje se mogu desiti.

Skoro svakog dana na poslu ćete osećati stres i tenziju. Osobe od autoriteta neće imati mnogo razumevanja za vaše propuste u poslu iako će biti svesni da vi niste krivi za njih. Pokušajte da u svoj proces rada uključite tim svojih kolega, moguće da je rešenje u jačanju timskog rada.

Ljubav – Dominantni ste u vezi

Pred vama je veoma interesantan period ispunjen brojnim dešavanjima u ljubavnom životu. Tokom prve polovine meseca decembra vaša želja za dominacijom biće vrlo naglašena i diktiraćete tempo svakodnevice za svog partnera i sebe. Osoba s kojom ste u vezi moraće u svemu da vam se prilagođava i da prati ritam koji namećete.

Ako vam se prepliću ljubav i posao čuvajte se ogovaranja i intriga. Slobodnim Jarčevima udvaraće se neko s kim zajedno rade ili studiraju. U drugoj polovini meseca pojavljuje se osoba iz prošlosti ali pod čudnim okolnostima i s namerama koje su skrivene ili neiskrene.

Zdravlje – Izbalansirajte ishranu

Do dobrog zdravlja sigurno možete stići boljom ishranom, koja je balansirana i kreirana u skladu s vašim stanjem organizma. Izbegavajte da držite dijete koje su neproverene jer neće imati efekta.

VODOLIJA

Posao – Povoljan period ako ste zaposleni ili imate svoj biznis

Vreme je da vidite na koji način možete povećati svoj uticaj među kolegama. Veoma ozbiljno ćete analizirati sve spekte svog posla i praviti neke dugoročne planove. Ako ste preduzetnik ili vodite neki biznis mnoge situacije ćete lako rešavati i sve će vam glatko ići od ruke. Šta god da zamislite moći ćete da ostvarite i dobre prilike će se nizati jedna za drugom.

Ako imate iznad sebe nadređenog sa njim ćete imati razgovor o mogućnosti unapređenja vašeg statusa i možete se nadati povećanju zarade. Ukoliko vam se pruži prilika da posao menjate, ne žurite s odlukom.

Ljubav – Pazite kome poklanjate poverenje

Osoba kojoj se dopadate mogla bi vam svoju pažnju pokazati na drugačiji način nego što to obično radi, ovog puta nekim skupim poklonom, zanimljivim izlaskom ili putovanjem i sl.

Ako ste u vezi ili u braku dogodiće se promene nabolje. Partner će biti romantičan i osluškivaće sve vaše želje. U kući vas očekuje miran i skladan period.

Ako ste slobodni možete se upustiti u tajnu vezu s osobom koja se po svojim godinama dosta razlikuje od vas. Čuvajte se neiskrenih osoba i onih koji o sebi vrlo malo pričaju. U potrazi za svojom idealnom polovinom može se desiti da poklonite poverenje nekome ko ima problematičnu prošlost.

Zdravlje – Ne preuveličavajte simptome

Fokusirani ste na svoje zdravlje. Možda ćete zbog nekih simptoma biti zabrinuti više nego što je potrebno. Mogući su bolovi u leđima.

RIBE

Posao – Nije sve tako crno

Finansijski izazovi sa kojima se suočavate nisu posledica vašeg pogrešnog načina rada već samo privremena prepreka na koju ste naišli. Teško se snalazite u brzom rešavanju problema i verovatno će vam koristiti pomoć ili savet iskusnijih poslovnih saradnika. U svojim poslovima trebalo bi da se više oslanjate na osobe ženskog pola.

Vaša prilika za prosperitet nije sveukupno nestala već se samo odložila. Svoju situaciju vi ne sagledavate racionalno već u ovom periodu sve vidite uglavnom negativno. Prihvatite činjenicu da svako ima probleme i da je pitanje naše percepcije da li su oni rešivi ili nisu. Bitan pomak ćete napraviti ako promenite ugao iz kog posmatrate stvari.

Ljubav – Slobodnima se može desiti ljubav na prvi pogled

Zbog poslovnih problema zanemarićete značaj svog emotivnog života. Može se desiti da pred voljenom osobom delujete odsutno i zamišljeno i vaši razgovori neće biti srdačni i nežni kao inače. Osoba s kojom ste u vezi neće vam zbog toga zameriti i čak ćete imati podršku da istrajete i budete hrabri u svemu što vam se na poslu dešava. Bilo bi dobro, ako imate mogućnosti, da negde zajedno otputujete, bar na kratko, jer će vam to veoma prijati.

Slobodni pripadnici ovog znaka preko prijatelja će upoznati osobu koja će im se jako dopasti već na prvi pogled. Već za kratko vreme može doći do toga da u novom partneru prepoznate sve one dobre osobine za kojima već dugo tragate.

Zdravlje – Potreban vam je odmor

Zbog napornog procesa rada nerviranja zbog posla može doći do pada imuniteta. Potrebno vam je vreme za regeneraciju i više odmora. Hranite se zdravije.

 
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.