Mesečni horoskop za april 2023. godine: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Izvor: Svet plus, 31.Mar.2023, 12:26

Mesečni horoskop za april 2023. godine: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Mesečni horoskop za april 2023. godine doneće nam mnogo zanimljivih stvari. Pogledajte šta vas očekuje narednih mesec dana ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba!

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:

VAGA

Ljubav

Iz krajnosti u krajnost – ljubavni život i odnos sa partnerom će biti prilično raznolik kod zauzetih. Nestabilne veze će doći do svojih krajnjih granica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i postojaće dva okidača za dešavanja – prvi sa punim Mesecom u vašem znaku i drugi – sa pomračenjem Sunca u partnerskom polju. Stabilni odnosi će imati par iskušenja, ali će ovo uspešno prevazići i nastaviti dalje, obogaćeni za jedno novo iskustvo. Pojedini parovi se baš tokom ovog meseca mogu odlučiti za značajne korake, ozvaničenje odnosa ili početak zajedničkog života. Što se tiče slobodnih – itekako postoji šansa za ulazak u novu ljubavnu priču sa osobom koja će vas  „zabljesnuti“ i izbrisati senke prošlosti. Slobodne Vage u drugom delu meseca ulaze u izuzetno pozitivnu fazu koja će vam doneti mnogo uzbuđenja, dobrih momenata i flertovanja.

Posao

Prva polovina aprila vam je nešto zahtevnija – izraženiji je pritisak na vas, a moguće su i promene koje vam neće odgovarati. Baš sredinom meseca možete biti posebno opterećeni i postojaće nerazumevanje između kolega i saradnika i vas. Drugi deo aprila je jednostavniji – vi ste u svojoj energiji, nastupate sa dosta samopouzdanja u dogovorima i poslovna putovanja koja tada obavite biće dosta uspešna. Finansije se u ovom periodu popravljaju i lakše ćete izlaziti na kraj sa troškovima i dugovanjima.

Zdravlje

Grlo i respiratorni organi će biti osetljivi tokom celog aprila. U prvom delu meseca moguće je i mentalno i fizičko iscrpljivanje.

ŠKORPIJA

Ljubav

Slobodne Škorpije će biti prilično sentimentalne tokom aprila i mogu biti na velikom iskušenju da ponovo aktiviraju kontakt sa nekim od bivših partnera. Slučajni susret može probuditi stare emocije i želje i dovesti vas na korak do novog/starog početka. Što se novih osoba u vašem životu tiče – i to je itekako moguće – samo bi bilo dobro da ta osoba bude slobodna, jer bićete skloni i ulasku u tajne ljubavne veze. Poslednji dani meseca mogu itekako uzburkati vaša osećanja. Zauzete Škorpije – iako će odnos sa voljenom osobom uglavnom funkcionisati – biće trenutaka kada će vaše reakcije biti burne, kada ćete biti lako povredljivi i skloni da kažete i ono što ne mislite. Posebno možete naprasno odreagovati ukoliko vas neki postupci partnera navedu da postanete sumnjičavi, ljubomorni i posesivni.

Posao

Zahtevan i ispunjen aktivnostima poslovni mesec je pred vama. Sve će se odvijati prilično brzo, naročito u prvoj polovini meseca, a početkom treće dekade vas očekuje i aktiviranje neke velike promene – iznenadne poslovne ponude, početka novog radnog angažmana ili pak dobijanje projekta koji se vezuje za inostranstvo. Drugi deo meseca je finansijski isplativiji po vas, mada u tom periodu možete imati sporost u odvijanju onoga što želite, lošiju komunikaciju sa saradnicima ili administrativne teškoće.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije sjajan. Nešto slabiji imunitet, jača iscrpljenost i stres. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena za sebe – za dobru ishranu,kvalitetan odmor i san, ali i za fizičku aktivnost.

STRELAC

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka će uglavnom biti u dobroj energiji tokom aprila – pokrenuli ste se, aktivirali, želite promene i uživanje, druženje i kontakte sa zanimljivim ljudima koji vam donose dobro raspoloženje. Trenutno ste više za igrarije nego za ozbiljne emotivne teme. No, baš polovinom meseca može vam se dogoditi jače emotivno iskušenje – ili potreba da sa bivšim partnerom obnovite odnos….ili pak želja da uđete u tajnu vezu sa zauzetom osobom. Savet bi bio da preskočite i jedno i drugo….i sačekate maj mesec. Zauzeti Strelčevi – i vaša i partnerova raspoloženja će varirati tokom aprila tako da ćete imati i one divne i opuštene momente, ali i one u kojima donosite težinu jedno drugom. Pokušajte da razrešavate nesporazume odmah, ne ostavljajte da se negativna energija gomila u vama.

Posao

Poslovno, ovo nije jednostavan period za vas. Mart vam je doneo dosta obaveza i naporno funkcionisanje sa saradnicima, a sada će se tokom aprila ta energija samo uduplati. Od vas će se u prvom delu meseca očekivati da radite šest stvari odjednom, a drugi deo aprila je protkan mnogobrojnim greškama i zastojima – i tuđim i vašim, koje ćete morati da rešavate u hodu. U pojedinim momentima možete biti na ivici živaca i samo će vas vaš prirodni entuzijazam odvraćati od impulsivnih odluka.

Zdravlje

Problemi koje ste zanemarili ili hronične tegobe mogu postati aktuelni u drugom delu meseca. Dobar je trenutak da promenite navike i pojačate svoj imunitet.

JARAC

Ljubav

Dešavanja u porodičnom i poslovnom segmentu mogu zatalasati mir koji trenutno postoji u vašim emotivnim relacijama – i to u danima oko punog Meseca i pomračenja Sunca. Iako je Mars u partnerskom polju u solidnom aspektu sa vašim vladarom Saturnom – ipak je ovo neki vid emotivnog pritiska od strane voljene osobe na vas. Bar za sada, vi ćete pod tim pritiscima popuštati, sve zarad očuvanja stabilnosti odnosa. U dužim emotivnim vezama – partner će želeti da pokrene ozbiljne teme vezane za budućnost vašeg odnosa – očigledno je došao trenutak da se nešto promeni. Slobodni – nemate loše predispozicije da pokrenete nove emotivne priče. No, neki od vas će biti iznenađeni pojačanom aktivnošću od strane bivših emotivnih partnera, pogotovo u drugom delu aprila.

Posao

Vrlo ste posvećeni i usmereni na svoje ciljeve, pogotovo ako na nekima od njih radite već duže vreme unazad. Želite i spremni ste da se dokazujete. Mnogo toga će vam ići na ruku, naročito u prvom delu aprila kada će i potencijalni problemi biti rešavani vrlo energično i efikasno sa vaše strane. Drugi deo meseca može doneti zastoje baš po onim pitanjima koja su vam najvažnija kao i promenljivu komunikaciju sa saradnicima. Sa nešto više truda – i ovo je rešivo. Finansije uglavnom dosta stabilno.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prilično povoljan tokom ovog meseca. Sada je trenutak da se fizički aktivirate, pogotovo ako ste na dnevnoj bazi pod pojačanom dozom stresa.

VODOLIJA

Ljubav

Postojaće prepreke tokom ovog meseca koje ćete partner i vi ipak nekako prevazilaziti i truditi se da održite dobar nivo komunikacije i razumevanja. Biće povremeno teško uklopiti i vaše i obaveze druge strane – a to može dovoditi do nervoze, najpre kod vas –jer u tim momentima možete smatrati da partner ne pokazuje dovoljno posvećenosti. Posebno su turbulentni dani oko pomračenja Sunca kada može doći do napetije rasprave a vi biti posebno nestrpljivi i impulsivni. No, sve su ovo kratkotrajne bure koje neće u većoj meri uticati na vaš odnos. Slobodne Vodolije – solidan emotivni period kada će nove osobe češće i lakše pronalaziti put do vas. Venera u vašem polju uživanja, ljubavi i zabave svakako će vam od polovine meseca doneti pregršt lepih momenata i dešavanja koja će vam prijati.

Posao

Prisustvo Marsa u sektoru koji se vezuje za poslovnu svakodnevicu, odgovornost i odnose sa saradnicima i nije neka lepota – od vas će se očekivati puno a nećete imati niti dovoljno energije niti živaca. Još kada Merkur krene retrogradnim hodom u drugom delu meseca pa se sve dodatno zakomplikuje i počne da se razvlači – itekako će vam biti potrebno strpljenje da izgurate sve svoje obaveze na pravi način, kao i do sada. Suočićete se vi više nego uspešno sa svim otežanjima, ali će vas ovaj mesec umoriti.

Zdravlje

Potrebno je da više obratite pažnju i na svoje fizičko, ali i na mentalno zdravlje. Menjajte ono što je potrebno i pronađite način da izbacite napetost i stres iz sebe.

RIBE

Ljubav

Zauzete Ribe će morati da porade ozbiljnije na komunikaciji sa voljenom osobom, posebno u drugom delu meseca. Neke situacije će se ponavljati, što će činiti da se partner vraća na stare teme koje očigledno niste rešili u nekom od prethodnih pokušaja. Ne izbegavajte teme koje su vama neprijatne, već se trudite da ih sada razrešite na pravi način. Oni koji su u braku – moguće je da ćete više morati da se bavite decom ili imati pojačane brige i troškove oko njih. Slobodne Ribe – mogu se probuditi kod vas razmišljanja o prošlosti, činiti vas osetljivim i sentimentalnim, pa čak i doneti pokušaj kontakta sa nekim od bivših partnera. No, i nova dešavanja mogu zaživeti, posebno u prvoj polovini aprila, kao i pred kraj meseca. Zanimljive osobe su oko vas, a i društvene mreže mogu doneti interesantna dešavanja.

Posao

Vrlo ste aktivni i kao da vam ovaj mesec ne dozvoljava da se odmorite i predahnete. Situacije vas dodatno ubrzavaju, što će posebno biti naglašeno u prvom delu aprila. Drugi deo meseca donosi povremeno osećaj da po nekim pitanjima tapkate u mestu ili da ste se po nekim stavkama „zaglavili“ i nikako da se pokrenete i pronađete izlaz. Ovo su prolazna dešavanja koja će vas samo mentalno umoriti, ali ćete ih više nego uspešno obaviti. Po pitanju finansija ovo će biti uspešan period za vas.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su prolaznog karaktera. Ipak, nemojte suviše forsirati sebe i trošiti svoju energiju do krajnjih granica.Mesečni horoskop za april 2023. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

 
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.