MLAĐE JE SLAĐE: Žene ovih horoskopskih znakova biraju mlađe muškarce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLAĐE JE SLAĐE: Žene ovih horoskopskih znakova biraju mlađe muškarce!

Piletina se za prste lepi...

Ovan

Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano.

Bik

Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekoga zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. U vezi žele nekoga ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađi muškarci postaju idealan izbor.

Rak

Žene u znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekome ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da preteraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umesto kao devojke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.