MLAD MESEC U BLIZANCU ZA NJIH ĆE SE SVE PROMENITI: Ovi horoskopski znaci naći će se na najvažnijoj životnoj prekretnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 16:21

MLAD MESEC U BLIZANCU ZA NJIH ĆE SE SVE PROMENITI: Ovi horoskopski znaci naći će se na najvažnijoj životnoj prekretnici

Zvezde će vas nagnati da se suočite sami sa sobom i rešite ono što vas dugo muči.

Mlad mesec u Blizancima dogodiće se 18. juna u 6:37 ujutru. Doneće velike promene i nagnaće vas da dobro razmislite o sebi.

Ukoliko se u poslednje vreme osećate malo koketnije , verovatno ste pod uticajem sezone Blizanaca, doba godine kada je astrologija usklađena sa našim potrebama da se družimo, komuniciramo i povezujemo sa starim i novim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljima.

Mlad mesec u Blizancima se će se pridružiti Suncu na nebu formirajući moćni mlad mesec pun potencijala za nove početke.

Međutim, s obzirom da Mlad Mesec u junu formira skoro tačan kvadrat sa maglovitim Neptunom, osećanja sumnje i nelagodnosti bi se mogla uvući u ono što bi inače bio stabilan period za vas.

Pojaviće se želja za promenom koja vas može inspirisati da smislite nove i kreativne ideje. Morate se suočiti sami sa sobom i razrešiti ono što vas već neko vreme muči.

Pa da vidimo, kako će Mlad Mesec uticati na vaš horoskopski znak?

Ovan

Tokom mladog meseca 2023. godine u vašoj trećoj kući komunikacije, vaš um vrvi od novih ideja, koje će se verovatno poklopiti sa ogromnom količinom obaveštenja i poruka koje se gomilaju na vašem telefonu.

Sledite svoju radoznalost. Odgovorite na poziv – možda bukvalno – svog srca i primetite kome ili šta želite da odgovorite. Obratite pažnju na to kuda ide vaš um, jer će vas to odvesti na vaš novi put napred.

Bik

Imali ste na umu neko luksuzno putovanje, a mlad Mesec u vašoj drugoj kući prihoda će vas verovatno naterati da se razbacate.

Budite otvoreni u pogledu svojih želja. Ne radi se o tome da se sramotite zbog njih, već o tome da shvatite šta želite. Što manje dovodite u pitanje svoju motivaciju, to ćete biti bliže otkrivanju onoga što zaista želite. 

Blizanci

Vaša blistava duhovitost očarava svakoga koga sretnete. Usmerite je ka upoznavanju najfascinantnije osobe u vašem životu – sebe. Mlad Mesec u vašoj prvoj kući ega u junu 2023. godine poziva vas da otkrijete ko ste, šta volite i šta želite da budete.

Znajte da niste upoznali sve koje ćete voleti u ovom životu - barem ne još. Priznajte da ni na koji način ne znate sve što se može naučiti u ovom životu. Ne morate da znate sve - nikada niste morali. Sve što treba da uradite je da nastavite da postavljate pitanja i učite.

Rak

Od vas se traži da slušate sebe - i da verujete onome što vam instinkti govore uprkos bilo kakvim konkurentskim glasovima vašeg unutrašnjeg kritičara. Sa mladim Mesecom u vašoj dvanaestoj kući podsvesti u junu 2023. godine, razmislite o svim načinima na koje možete da budete ljubazniji prema drugima – a time i prema sebi.

Kada vaši prijatelji traže vaš savet, to je zbog vaše nežne podrške i otvorenog stava. Oni to rade jer vam je stalo. Ali da li ste takvi kada je reč o vašim sopstvenim manama i neuspesima?

Lav

Pripremite se za neke uzbudljive nove događaje u vašem društvenom krugu koje donosi Mladi Mesec osvetljavajući vašu jedanaestu kuću druželjubivoti.

To je takođe vaš kosmički podsetnik da, ako postoji jedna stvar na koju možete da računate, to je da je promena neizbežna. Dakle, umesto dajoj se opirete, priklonite se tome.

Sada je vreme da postanete i ostanete radoznali i prihvatite nove mogućnosti koje se mogu pojaviti. Samo zato što ste navikli na određenu rutinu, ne znači da ne možete da upoznate novu osobu ili pristup. A energija sugeriše da ne samo da možete, već i da treba.

Devica

Device, na raskrsnici ste u karijeri. Samo još ne shvatate. Sa Mladim Mesecom u vašoj desetoj kući poziva, od vas se traži da razmislite o novom koraku u životu, i da shvatite da možda sami sebe sputavate.

Razlog posustajanja može biti strah od neuspeha ili strah od promene, ali zvezde vam sada donose nove mogućnosti da uradite stvari u kojima  uživate. Moću ćete da uradite više onoga što podstiče vašu kreativnu i radoznalu vatru. Pratite svoje srce i verujte u da će vas sigurno odvesti tamo gde treba.

Vaga

Vage, kuda vas vode radoznalost i avanturistički duh?

Mlad Mesec u junu je u vašoj devetoj kući putovanja i mudrosti, podstičući vas da sledite svoje instinkte o tome gde želite da budete i istražujete. Da li se u vašem srcu javlja želja za lutanjem? Da li ste ikada poželeli da probate nešto novo? Sada je vreme da svoje želje pretočite u javu.

Pred vama su povoljni novi počeci, koji će vam doneti samo pozitivne stvari, tako da se ne plašite da živite život kakav ste oduvek želeli.

Škorpija

Škorpije, vi ste pravi intelektualci radoznalog uma. Mlad Mesec u vašoj osmoj kući tajni i intimnosti poziva vas da preformulišete svoj odnos prema drugima. Ono što je najvažnije, morate uspostaviti dobar odnos sa sopstvenim unutrašnjim svetom.

Vi znate da nikada nije lako pokazati svoju ranjivu stranu, ali se uvek isplati. Zato će vas Mlad Mesec da se otvotite drugima i da vas slušaju bez osuđivanja. Naravno, biće to teška pitanja. Međutim, nije stvar u razotkrivanju sebe kod drugih, već da sami sebe upoznate i shvatite šta želite. Morate naučiti kako da postavite ciljeve.

Strelac

Kada mislite da ste naučili sve što treba da znate o ljubavi i romantici, Mlad Mesec u vašoj sedmoj kući partnerstva pokazuje vam koliko još treba da naučite. Izgleda da ste upali u monotoniju, a vrlo je teško izaći iz zone konfora.

Međutim, kao Strelac, znate da su veze namenjene da vas guraju i pomognu vam da rastete. Ova lunacija vas podseća da se aktivirate – ne nužno da tražite nove partnere, već da promenite svoj pogled na svet i emocije možda drugačije usmerite.

Jarac

Jarčevi, morate se malo opustiti i prepustiti. Zvezde vam pripremaju veoma prijatne stvari i povoljan teren da započnete novo poglavlje u svom životu.

Sa Mladim Mesecom u vašoj šestoj kući rutina, sada je vreme da promenite svoje navike kako bi vam život bio lepši i bogatiji.

Čak i najobičnije stvari u životu mogu izgledati iznenađujuće interesantno, samo ako promenite perspektivu. 

Vodolija

Imaćete puno sreće, Vodolije. Mlad Mesec u junu 2023. je u vašoj petoj kući zadovoljstva i doneće vam mnoštvo opcija, a teži deo će biti odlučivanje za jednu od njih.

Za vas je ovaj Mladi Mesec u polju ekspanzije. Možda će vas posetiti muze, koje će vas obasipati kreativnim i inovativnim idejama ili rešenjima o kojima niste razmišljali. Možda vas mame ljubavnici, a ako želite da osnujete porodicu, možda ćete biti blagosloveni detetom. Izaberite ono što vam najviše odgovara.

Ribe

Ribe, velike su promene na putu u vašem privatnom životu. Ako ste razmišljali o preseljenju ili promeni nekih stvari, Mlad Mesec u junu 2023. godine u vašoj četvrtoj kući doma i porodice nije mogao doći u bolje vreme.

Tokom ovog perioda ulaganja u nekretnine će vam se isplatiti. Takođe možete primetiti da se vaši odnosi sa članovima porodice menjaju, ali na bolje, pa ćete ooviti bliskost sa njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.