METEOROLOZI kažu da stiže HLADONOĆA, ali HOROSKOP je nikad VRELIJI: Astrolog Miroslav donosi PROGNOZU ZA KRAJ SEPTEMBRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 11:46

METEOROLOZI kažu da stiže HLADONOĆA, ali HOROSKOP je nikad VRELIJI: Astrolog Miroslav donosi PROGNOZU ZA KRAJ SEPTEMBRA

Iako je ostalo svega još nekoliko dana, desiće se krupne stvari

Pre nego što krenemo u analizu svih horoskopskih znakova, bitno je znati da možete gledati za apsolutno sve pozicije vaših planeta u horoskopu. Odnosno, možete čitati za vaš znak, podznak, poziciju ličnih planeta (Mesec, Merkur, Venera i Mars). Ukoliko ne znate, svakako možete samo pročitati za ono što je vama poznato.

U nastavku sledi prognoza za kraj Septembra:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovan

Do kraja meseca ćete imati želju da se pronalazite u svetu ljubavi i veza. Svako od nas želi ljubav u svom životu. Ali, da li znate da živite tu ljubav? Svi pripadnici znaka Ovna će do kraja meseca raditi na definiciji ljubavi, veze i braka.

Osećaj neopisive tuge kojoj ne znate izvor može se javiti u narednim danima, kao vid testa za vas: koliko je vama ljubav zapravo potrebna. Da bi mogli da imate to nešto novo ili ako želite da osvežite nešto što je vec aktivno u vašem životu. Od velike važnosti je da naučite da otpustite sve ono što je iz prošlosti. Svako od nas nosi obeležja na duši koja mogu biti razne emotivne prirode.

Došlo je takvo vreme gde je ljudima primarni impuls postalo nešto negativno. U narednom probajte da izbacite sve negativne emocije i konačno dolazi period za ljubav. Ne plašite se da naučite nešto novo, da uradite nešto novo. Bićete iznenađeni koliko vam je sreća bila blizu i koliko ste brzo mogli doći do nje.

Bik

Svi pripadnici ovog znaka konačno dolaze u lični balans. Posle meseci (čak i godina) raznih padova i emotivnih razočarenja, konačno uzimate svoj život u svoje ruke. Stabilnost lagano postaje sastavni deo vašeg života. I morali ste proći kroz sve te testove i izazove kako bi naučili kao znak vrednosti da vrednujete svoju ljubav koju osećate. Ljubav svi moramo osećati prvo prema sebi, pa tek onda prema drugima. Do kraja meseca možete očekivati jednu prelepu energiju zadovoljstva koju niste dosta dugo osećali.

Transformisali ste velike stvari u svom životu i sada je ostalo samo da prihvatite sve ono što ste zaslužili posle celog tamnog i negativnog perioda. Ljubav stiže sa raznih strana. Pojačaće vam se magnetizam i uživaćete u procvatu svog emotivnog zivota.

Blizanci

Imali ste period fokusa na sebe. I totalno je u redu ukoliko niste želeli da se fokusirate na polje ljubavi. Vaše je legitimno parvo da odlučite kada želite nešto. Međutim, sve se menja do kraja meseca. Konačno đćete biti fokusirani na vaše izbore koje možete sada doneti, bez strahova. Ukoliko ste sami, dolazi nova ljubav i emocija koja će vam srušiti sve predrasude o ljubavi i isceliti emotivne traume koje vučete za sobom. Uspeh vam je zagarantovan u ljubavi.

Jako je važno da budete svesni da je vaš izbor je samo vaš i da ne treba da slušate druge ljude, komentare, nego pratite osecćaj u sebi koji imate. Intuicija vas do kraja meseca vodi do uspešne ljubavi i sreće.

Rak

Obećanje koje ste dali sebi konačno dolazi na realizaciju. Sve sto zelite u ljubavi otključava se konačno krajem septembra meseca. U naredom periodu, čak i u narednim mesecima imaju mogućnost aktiviranja svih delova emocija koje su bile u status quo poziciji. Prošlost je konačno pustila kandže u kojim vas je držala. A i vi ste pustili i time ste videli koliko uživate u svojoj slobodi.

Sada kada se okreće nov list u životu, jako je važno ne praviti iste greške kao u prošlosti. Svi vi koji ste slobodni, ne razmišljajte o pređašnjim partnerima. Budite svesni da NOVA energija stiže i da ce ta energija i ljubav u potpunosti opravdati vaša krajnje reala očekivanja. Vreme je da Rakovi uživaju u ljubavi.

Lav

"Kreni-Stani" je idealan opis vašeg emotivnog života u pređašnjem periodu. Ma koliko pokušavali biti svoji i imati lepšu energiju najveći problem jeste to što imate utisak da, ma koliko se fokusirali na ljubav, to nije dovoljno. Do kraja meseca ćete biti na pravom putu. Imaćete izraženu intuiciju koja će biti i više nego tačna. Znaćete kad šta reći, uradi i koliko pruziti. Upravo zbog preterivanja ste i imali poteskoće koje ste imali.

Kraj septembra vam je priprema da usvojite nova znanja vezana za ljubav i emocije i kako upravljati istim. Konačno ćete postati lider kakav treba da budete u svom životu. Bez ega i bez forsiranja. Ljubav je onoliko jaka koliko vi cenite sebe i pokazujete prirodnu ljubav prema sebi.

Devica

Konačno ćete poraditi na strasti u vašem odnosu koji je postao hladniji već neko vreme. Sve brige koje ste imali nemaju osnovu. Samo su produkt vaših strahova i odnosa prema ličnoj vrednosti. Osoba koja ima samopouzdanje je osoba koja nema te strahove. Do kraja meseca postajete dosta samouvereniji i zračite sa lepšom energijom. S obzirom na to da ste znak koji veruje u dokaze i praktično, konačno ćete sebi dati dokaz i razumeti da ste jedino vi sami sebi bili blokada na emotivnom polju. Problemi su počeli od tog trenutka kada ste pojačali fokus na misli i niste želeli da slušate osećanja. Vredan trud i zalaganje na emotivnom polju konačno će da pruži rezultate.

Bicete zadovoljni i srećni. Ali obratite pažnju kako komunicirate sa svojom osobom. To što je vama istina i realno, ne znači da je svima. Poštujte i bićete poštovani, volite i bićete voljeni. Znak jednakosti je postavljen.

Vaga

Uspeh, Uspeh I Uspeh! Neverovatan osećaj sreće dolazi i do naših dragih Vaga. Posle epizode ​​i sezone izazova i briga dolazi do rasterećenja. Kao znak drugačijih vrednosti, iz minusa skačete u plus. Nagla promena na bolje takođe može biti zastrašujuća. Ali nema potrebe da se plašite, jer ova sreća neće biti kratkog daha. Dolazi do implementacije novog sadržaja i poklona od univerzuma. Zaslužili ste sve ono što vam dolazi i bitno je razumeti da ste u

potpunosti zaštićeni u celom procesu rasta u narednom periodu. Sve što je bilo bolno, briše se. Konačno cete razumeti sebe i prestati da budete diplomata u odnosu.

Bićete do kraja septembra meseca motivisani da razumete više sebe i svoje potrebe i bez straha da ih prezentujete voljenoj osobi. Ali imajte samo

na umu da je od velike važnosti uvek krenuti od sebe. Jer sreća zavisi od toga koliko poštujete sebe i to mnogo više od toga da samo činite drugima.

Skorpija

Posle sezone laži i prevara konačno dolazi predah. Potreban vam je odmor od svega i svih. Do kraja septembra meseca pokušajte veći fokus staviti na sebe i svoje potrebe. Ne žurite u vezu i  ljubav, ako već niste u njoj. Ako ste u vezi ili braku apsolutno je ok da budete umorni i da konačno date sebi preko potrebni predah. Takođe je važno da se ne predate negativnim mislima. Znak ste

transformacije, shodno tome transformišite sve negativno u pozitivno. Fokusom na sebe to možete.

Kraj meseca donosi pripremu, kristalno jasan pogled na ljubav i spremnost na istu. Ne ćutite, otvorite usta i pričajte o svojim emocijama.

Biće vam lakše da otpustite sve ono što vas muči, bilo da znate ili ne znate koren svog problema. Drage Škorpije, dobrodošle u ličnu moć transformacije.

Strelac

Najveći opozit ljubavi nije mržnja, nego strah. Mnogi to ne znaju, a vi ste, dragi Strelčevi, na putu da otpustite tu kočnicu. Strah je uvek prisutan u životu, ali kada stavite malo veći akcenat na racionalnu emociju bićete svesni koliko lagano možete svaki problem u životu rešiti, ne samo u emotivnom kontekstu. Do kraja meseca će vam se ukazati prilika za nešto novo da osetite.

Bilo da ste u odnosu ili sami dolazi do promena gde sve možete ispočetka raditi i graditi. Vreme je da se neko malo više pomuči oko vas i da shvatite da nije sve na vama. Svaki odnos je kao autoput koji ide u oba smera. Nije sva težina veze na vasim leđima. Znak jednakosti mora biti prisutan u vezi.

Jarac

Stabilnost kojom zračite je magična. Dosta ste se unapredili, pogotovo posle perioda kraha koji se desio u pređašnjem periodu. Kao znak koji je uvek vredan, uhvatili ste se u koštac sa problemom i rešili ste ga. Kraj meseca svim Jarčevima donosi fenomenalnu snagu u ljubavnom polju. Jako je važno da pored svega toga ipak pokažete dozu izazivane emocije da ne bi drugoj strani delovali distancirano i hladno. Takođe do kraja septembra ćete imati mogućnost da postavite jasne ciljeve unutar odnosa.

A oni koji su slobodni definitivno ulaze u jako kvalitetan odnos koji će biti na duže staze. Naravno od vas zavisi, jer lični uspeh i stabilnost mogu delovati jako primamljivo gde možete pomisliti da li vama uopste treba odnos i veza. Otvorite se za ljubav i iskoristite ono što sami prizivate sa svojom

energijom.

Vodolija:

Konačno Vodolije mogu da uživaju. Vreme je da se fokusirate na želje vašeg srca. Ponovo dolazi period koji ste u prednjoj sezoni videli kroz maglu. Kreće period sreće i novih veza, novih poznanstava. Imaćete mogućnost prihvatiti sve ono što je po zasluzi vaše. Naučili ste bitne lekcije, jedna od njih je i ta da pružite sebi podjednako važno kao i osobi sa kojom ste. Bili ste vredni, strpljivi i sada je period za uzivanje. Čak je i reč "uzivanje" jako mala spram onoga što vam dolazi.

Čitajte znake kraj puta, jer oni dosta toga mogu otkriti. Iako ne znate još uvek šta je to što stiže, bitno je razumeti da ste trenutno miljenik univerziteta,. Uživajte, drage Vodolije, i dopustite sebi SVE, jer ste prošli test univerzuma na kristalno tačan i jasan način.

Ribe

Bravo, drage Ribe, došli ste do saznanja šta je potrebno promeniti u svom životu da bi došlo do zadovoljstva u ljubavi. Balans emocije i strasti sa primesama komunikacije je idealan recept za uspešnu ljubav. Do kraja septembra meseca se završava karma koju ste imali u svom ljubavnom životu. Šta god da nije vaše ili nije za vas više, izaći će iz vašeg života.

Konačno okreće nov list u životu i možete biti u potpunosti srećni zbog toga. Samo imajte veru, jer je ona presudna što se tiče vašeg narednog koraka. Veoma uskoro ćete moći pružiti ogromne kolicine ljubavi (onako kako vi znate) vašoj osobi, bez straha da će se ta osoba uplašiti te količine ljubavi i pobeći. Očistili ste sve ono što je izgubio. Ostalo je samo dobro. I za kraj još jednom BRAVO, drage Ribe.

Autor:

Astrolog Miroslav Blagojevic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.