Loše prognoze za 2020. godinu: Ova 3 horoskopska znaka čeka najgora godina u životu

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše prognoze za 2020. godinu: Ova 3 horoskopska znaka čeka najgora godina u životu

Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera.

Jarac, Bik i Devica imaće puno sreće u 2020. godini i mnogima od njih će to biti najbolja godina u životu, ali sada imamo neke loše vesti.

Nekim horoskopskim znacima će 2020. godina biti katastrofalna, a u lošoj sreći dogodine će prednjačiti osobe rođene u znaku Raka. Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savetuju što manje rizika dogodine i upozoravaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi puno toga moglo poći po zlu.

Novoj godini ne trebaju euforično da se raduju ni Vage, koje će imati problema tokom cele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

Ni Ovan nema previše razloga da se raduje 2020. godini, kažu astrolozi, piše index.hr. Sajt "WeMystic" Ovnovima predlaže da svoj život sledeće godine stave na čekanje.

"Uložite minimalni napor u pravcu velikih promena. Prevare i zamke vrlo su verovatne, stoga izbegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati da razmislite dvaput pre putovanja. Bolje je ne ići negde jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću", kažu astrolozi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.