Ljubavni horoskop za nedelju od 25. septembra do 1. oktobra: Kome se spremaju prijatna iznenađenja?

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2023, 02:30

Ljubavni horoskop za nedelju od 25. septembra do 1. oktobra: Kome se spremaju prijatna iznenađenja?

Ljubavni horoskop za nedelju od 25. septembra do 1. oktobra nosi iznenađenja! Lavovi i Vage će pratiti sreća za ljubavne poduhvate, dok Bikovi i Device moraju biti strpljivi u svojim ljubavnim koracima. Emocije i pažnja su veoma dragocene, stoga dobro birajte kome ih poklanjate. Nekada je bolje pričekati sa važnim odlukama.
Dok neke horoskopske znakove očekuju prijatna iznenađenja, drugi će imati problema sa kontrolom negativnih emocija zahvaljujući Super Mesecu u Ovnu krajem nedelje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Takođe, zvezde poručuju da je sa velikim odlukama bolje malo pričekati i biti strpljiv do nedelje.
Ovan Nebo poručuje Ovnovima da su neočekivani događaji mogući u ponedeljak i utorak. Međutim, ipak se malo strpite pre nego što se odlučite na ljubavni korak. Ukoliko lepo isplanirate i napravite pravu strategiju prateći pravila bontona, onda bi odgovor na vaš potez mogao biti veoma prijatan. Učinite to u petak ili subotu.
Bik Ove nedelje se nemojte zanositi širokim gestovima u ljubavnim igrama. Spontanost jeste divna, ali kada ide u dobrom pravcu. Preporučuje se poseban oprez u ponedeljak, utorak, ali i nedelju. Jedan pogrešan korak ili nedostatak osećaja za druge i situacija bi mogla da krene u neočekivanom pravcu.
Blizanci Zvezde preporučuju Blizancima da se uzdrže seksualnih aktivnosti sredinom nedelje, tačnije u sredu i četvrtak. Ovo su dani u kojima postoji velika mogućnost da pogrešite ili da jurite iluziju koju ste stvorili. U najboljem slučaju, može se dogoditi da iz nekog neobičnog razloga ne postignete cilj ili da videte problem u vašoj vezi kog nema.
Ljubavni horoskop za nedelju od 25. septembra do 1. oktobra: Rak Rakovi će imati poteškoće da upravljaju svojim emocionalnim reakcijama u petak i subotu. Bićete povodljivi i kratkotrajne romantične avanture će vam se učiniti kao dobra opcija, a to bi moglo da napravi probleme u stabilnoj vezi koju imate. Pokušajte da se suzdržite preteranih emotivnih reakcija. U nedelju će biti mnogo lakši dan.
Lav Ljubavne veze su ove nedelje najmanje predvidljive za Lavove. Naročito u ponedeljak, utorak i nedelju. Potez partnera vas može iznenaditi, a moguće je i da ćete vi neočekivano reagovati na određenu situaciju. U petak i subotu je velika verovatnoća za prijatna ljubavna iznenađenja.
Devica Ove nedelje vam zvezde savetuju da sačekate nedelju pre nego što neočekivano odreagujete. Ovaj dan će vam doneti nadu i dobre pozitivne emocije. Početkom nedelje je situacija nepredvidiva, a sredina nedelje bi mogla da stvori problem kroz iskren dijalog. U petak i subotu se klonite dvosmislenih situacija.
Veliki horoskop za jesen 2023: Otkrijte kakve nas turbulencije čekaju u oktobru i novembru?
Ljubavni horoskop za nedelju od 25. septembra do 1. oktobra: Vage Nemojte propuštati dobre prilike i naklonjenost zvezde koje vas podržavaju da u ponedeljak i utorak preuzmete ljubavnu inicijativu. Naravno, imajte u vidu i da određeni koraci mogu izazvati nepredvidiv neželjeni efekat. U petak i subotu, prepustite prvi korak partneru. Proverite da li interesovanje za vas još traje.
Škorpija Ponedeljak, utorak i nedelja će biti veoma neočekivani za Škorpije. Partner će razgovarati sa neprijatnim tonom. To će učiniti da se osećate kao da niste u ravnopravnoj vezi. Sredu i četvrtak ćete iskusiti malodušnost na svojoj koži, a u petak i subotu vas očekuje nepotrebna gužva.
Strelac Kraj nedelje će za Strelčeve biti posebno značajani u njihovom ličnom životu. Reakcija ovog predstavnika znaka će biti jasnija u nedelju. Moguće je da će isplivati nejasna nerešena situacija iz prošlosti. Takođe, izbegavajte da u sredu i četvrtak idete na sastanke jer neće biti preterano uspešni.
Ljubavni horoskop za nedelju od 25. septembra do 1. oktobra: Jarac Zvezde Jarčevima savetuju da kontrolišu svoja osećanja u petak i subotu. Izbegavajte da na ove dane idete na dejt ili da preduzimate važne korake ukoliko niste sigurni da možete podneti negativne ishode i dvosmislene emocije. Nedelja je savršen dan za sastanke.
Vodolija Vodolija možda neće moći da potisnu svoje ljubavne impulse početkom nedelje, ali treba da se pripreme za neočekivane rezultate tokom cele nedelje. Oni ne moraju nužno biti pozitivni. Zbog toga je možda bolje da odaberete petak ili subotu za romantiku. Šanse za neželjene efekte su mnogo manje.
Ribe Najbolje bi bilo da ljubavne sastanke ostavite za nedelju. Naići ćete na probleme u odnosu sa partnerom sredinom nedelje, ali ćete se truditi da sakrijete svoja osećanja i bićete sputani i tajnoviti. Petak i subota će biti ključni u svemu, a iskrenost i pravovremena reakcija bi mogle da budu veoma značajne.
Začinite uobičajene poze u seksu: Isprobajte ove trikove već danas!
Jovanmandic/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.