Ljubavni horoskop za avgust: Škorpije izbegavajte osvetu, Rakovi – pripremite se na promene

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 20:10

Ljubavni horoskop za avgust: Škorpije izbegavajte osvetu, Rakovi – pripremite se na promene

Koje znakove očekuju tubulencije i problemi, a koje lepa dešavanja u ljubavi?

OVAN

Vaš ljubavni život će se poboljšati tokom ovog perioda ako otvorenije razgovarate sa svojim partnerom. Komunikacija će biti ključnaza jačanje vaše veze. Slušajte svog partnera i izrazite svoje potrebe, uverenja i strahove. Ostanite otvoreni za diskusiju i spremni da promenite svoj stav.

Ako ste slobodni, možda će vam biti teško da izrazite snažna osećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema osobi koja vam se doapada. Važno je da budete svesni svojih osećanja i da svoje unutrašnje sukobe ne prenosite na druge.

BIK

U ljubavi ćete doživeti uspone i padove. Možda će se pojaviti osoba sa kojom ćete osetiti jaku povezanost, ali pazite da zaštitite svoje srce od mogućih razočaranja.

Važno je da budete svesni kojih obrazaca i ograničenja kojih treba da se oslobodite da biste razvili zdrave i stabilne veze. Budite otvoreni za promene i spremni da se suočite sa izazovima koje ljubav donosi.

BLIZANCI

Partnerski odnosi će zahtevati više truda i traganja za ravnotežom tokom ovog perioda. Važno je suočiti se sa sukobima i neprijatnostima i održavati mirnu i iskrenu komunikaciju.

Samci će imati priliku da upoznaju osobu koja će im delovati kao lek za dušu, živce i srce. Budite opušteni, otvoreni za nove veze i odvojite vreme za druženje i upoznavanje.

RAK

Vaš ljubavni život će doživeti neočekivane promene. Neke veze se mogu završiti, dok će druge dobiti novu snagu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će doneti preokret u vašem životu.

Važno je da se otvorite ka novim iskustvima koja će vam pomoći da rastete i bolje upoznate sebe.

LAV

Prošla ljubav može se vratiti u vaš život i iznenaditi vas svojom snagom. Možda ćete osetiti ponovnu vezu sa emocijama za koje ste verovali da su prevaziđene.

Ovo je prilika da ponovo zapalite ljubavni plamen, ali budite hrabri i spremni da izađete iz svoje zone udobnosti. LJubav nije uvek ono što očekujete, zato budite otvoreni za nove mogućnosti.

DEVICA

Vaš ljubavni život biće dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možda ćete se suočiti sa distancom u svojim odnosima. Fizička ili emocionalna distanca može biti test za vaše odnose.

Važno je da budete svesni koliko ste spremni da uložite u održavanje i uspostavljanje novih veza.

VAGA

Vaše emocije će postati prioritet tokom ovog perioda. Ljubavni odnosi, porodični odnosi i prijateljstva privući će vašu pažnju. Obratite pažnju na one koji obraćaju pažnju na vas jer im je stalo.

Važno je da budete svesni svoje uloge u ovim odnosima i načina na koji dajete i primate ljubav.

ŠKORPIJA

Partnerstva donose izazove povezane sa tradicionalnom podelom uloga. Važno je izbegavati bes, ogorčenost i osvetu. Neophodno je održati strpljenje, takt i ojačati sopstvene granice.

Samci se mogu naći u dramatičnim situacijama u kojima moraju da pristanu na modele odnosa koji im možda nisu najprirodniji.

STRELAC

U avgustu 2023. ćete se možda suočiti sa iskušenjem koje nikada ranije niste iskusili. Možda će se pojaviti osoba koja vas fascinira i stvara snažnu vezu. Važno je odoleti ovom iskušenju i ostati veran postojećem partneru.

Budite pažljivi i pažljivi, jer nepromišljeno mešanje u nečiji život može doneti bol i razočarenje.

JARAC

Tokom ovog perioda, suočićete se sa svojim dubokim unutrašnjim snagama i izazovima prošlosti. Ispitivanje prošlih veza biće ključno za razumevanje šta vas je sputavalo i ograničavalo.

Imate snagu da se suočite sa ovim izazovima i da ih prevaziđete. Samci Jarčevi imaju priliku za samootkrivanje i upoznavanje osobe koja će im pomoći u ličnom razvoju.

VODOLIJA

Fokusirajte se na iskrenu komunikaciju i takt u odnosima. Važno je da izrazite svoja osećanja i potrebe i da budete pažljivi prema drugima.

Samci se mogu suočiti sa samorefleksijom koja može dovesti do kritike i grubosti. Obratite pažnju na način na koji utičete na druge i kontrolišete svoje emocije.

RIBA

Vaš ljubavni život biće pun događaja i intenzivnih emocionalnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svestan sebe, svojih osećanja i reakcija.

Budite svesni potencijalnih sukoba u odnosima i procenite da li su ti odnosi zdravi za vas. Neke Ribe će imati i prilike za samouvide i prepoznavanje ograničavajućih obrazaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.