Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2024, 17:50

Ljubav na teškom udaru od 17. februara, a 5 znakova Zodijaka očekuju sudbonosne promene

Prema predviđanjima astrologa, Venera i Mars 17. ferbuara 2024. godine ulaze u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve znake Zodijaka.
Obe navedene planete snažno će delovati na ljubavna polja, a karma Venere i Marsa posebno će uticati na ovih 5 horoskopskih znakova.
Bik Venera, vaš vladar, povezuje Pluton i Mars u sektoru svrhe i statusa. To znači da ćete u februaru možda imati karmičko poznanstvo sa potencijalnim partnerom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Pored toga, Mars je odgovoran za tajne, tako da možete imati početak nove skrivene romanse, na primer na poslu ili sa nadređenom osobom.
Budite sigurni da će u februaru početi nešto što će promeniti celu vašu ljubavnu godinu i uticati na život.
Vaga Venera prelazi u znak Vodolije zajedno sa Marsom i Plutonom, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljivanje, strast i flert.
To znači da ćete ove godine možda doživeti potpunu transformaciju vaše veze, jer će vam se zbog potpuno nove romanse pojaviti leptiri u stomaku.
Najverovatnije će ova osoba biti veoma ozbiljna finansijski, pošto Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.
Ovan Venera je vladar vašeg partnera, a povezivanje sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima), daće karmički sastanak i veliku promenu u već postojećem savezu.
Ako ste slobodni, od februara 2024. godine upoznaćete se sa novim ljudima i nastaće strastvena romansa.
Škorpija Pluton, vaš vladar, povezuje Veneru i Mars u vašem sektoru stanovanja.
Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da počnete da živite zajedno.
Oni koji su u braku prolaziće kroz težak period, a možda čak i razvod.
Vodolija Očekuju vas ogromne promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku.
To znači da ćete želeti da iskusite nove stvari u svom životu.
Lav Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u februaru.
Ukoliko ste samci, magnetski ćete privlačiti ljude oko sebe.
Ako ste u braku, onda će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja, partner vam može predložiti da počnete da živite odvojeno.
Izvor: Sensa
Za ova 3 znaka februar 2024. biće sudbonosan, u mesecu ljubavi mogli bi da upoznaju srodnu dušu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.