Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2021, 19:15

Lava, Strelca i Ovna do 21. jula pratiće loša sreća, a Sunce u Raku pomutiće im planove

Vladavina najemotivnijeg horoskopskog znaka počela je 21. juna, kada je Sunce ušlo u znak Raka, u kojem će ostati sve do 21. jula.
Ovaj period odlikuju pojačane emocije i sentimentalno raspoloženje. Sunce u Raku generalno prija većini horoskopski znakova, jer lakše iskasuju svoja osećanja i lakše ostvaruju bliskost sa voljenim osobama.
Međutim, pojedini znaci Zodijaka ne snalaze se baš najbolje pod pritiskom jakih emocija, a intenzivnija osetljivost im često otežava donošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ispravih odluka i kvari sve ranije zacrtane planove.
Lava, Strelca i Ovna pratiće loša sudbina sve do 21. jula.
Lav Činjenica je da je leto njihovo godišnje doba, ali početak jula doneće im unutrašnji nemir i veliku dozu domotivisanosti.
Preporuka je da ovaj period provedu sami sa sobom i da u miru porazmisle o svojim osećanjima. Samo na taj način biće u stanju da napune svoje energetske baterije.
Lavovi će često biti zbunjeni, osećanja pomešana, a nervoza uzavrela. Lek je u prirodi i meditaciji.
Strelac U julu mesecu Strelčevi će biti pod jakim emotivnim uticajem vladavine Raka. Potisnuta osećanjama predstavljaće im veliki teret, što će za rezultat imati strah, napetost i neizvesnost u emotivnim odnosima.
Ključ je da voljene osobe upoznaju sa svim tajnama i nezadovoljstvima koje kriju u sebi.
Od krucijalne je važnosti ne potiskivati svoja osećanja i probleme, već ih osloboditi i podeliti sa osobama od poverenja.
Ovan Ovnovi će biti preplavljeni emocijama i od izuzetno važnosti je da u miru sednu sami sa sobom, o svemu da razmisle i sami sebi priznaju svoje greške i propuste.
To nikako ne znači da budu previše samokritični, već da se razmrdaju i oslobode iz sebe sve što ih sputava u napretku.
Ovnovi imaju izuzetno izraženu emocionalnu inteligenciju i upravo ona treba da bude njihovo glavno oružje.
Veliki mesečni horoskop za jul 2021. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mesečni horoskop: Jul pod vladavinom Raka!

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2021, 10:36

Jul je pod vladavinom Raka (koja traje do 21 jula) i mesečni horoskop nekima donosi sreću, a drugima probleme. Tri znaka napreduju, dva znaka će jedva čekati da se ovaj mesec završi!..Rak je simbioza savršene majke, savršene ljubavi, prerfektnog doma i divne supruge...Rak je najemotivniji horoskopski...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.