Izvor: Luftika.rs, 22.Jun.2023, 15:18

Lav, Riba i Škorpija imaće ultra izazovno leto 2023, plivaće u vrtlogu strasti i emocija

Leto donosi brojne izazove za pojedine horoskopske znake. Kad se na nebu „zakuva“ situacija nećete moći da odolite uticaju zvezda.
Pogledajte da li ste među onima koje čeka uspeh na poslu ili ljubavnom planu.
Lav Lavovi su ovog leta odlučili da žive punim plućima. Očekuju ih velike promene na poslovnom planu, gde su na pragu da postanu lideri i preuzmu kontrolu. Njihove ideje i energija će konačno biti prepoznate i biće nagrađene.
Ali to nije sve. Došlo je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << promena i na ljubavnom planu, piše Super žena.
Pripadnike ovog znaka očekuju neočekivani trenuci strasti i romantike. Ako su slobodni, postoji mogućnost da upoznaju nekoga ko će ih potpuno očarati.
Riba Za Ribe leto donosi buru emocija i mogućnosti za samoostvarenje. Do sada su plivali nizvodno, ali sada je došlo vreme da se okušaju u nekim težim strujama. Na ličnom planu, leto donosi veliku promenu. Ribe će biti inspirisane da potraže nove hobije, počnu da putuju ili otkriju novu strast koja ih uzbuđuje.
Biće promena i na profesionalnom planu. Za one koji imaju san koji su dugo odlagali, sada je pravo vreme da zakorači u nepoznato i pokuša da ga ostvare. Na putu ne treba da dopuste da ih prva prepreka obeshrabri, jer iza nje leži primamljiva nagrada.
Na ljubavnom planu, ovo je trenutak da Ribe otvoreno izraze svoja osećanja. Nikad se ne zna, možda će se vaša simpatija zapravo pokazati kao vaša srodna duša.
Škorpija Škorpije takođe treba da se pripreme za velike promene. Sve što je izgledalo komplikovano i nejasno sada će dobiti jasan oblik. Na profesionalnom planu, pred njima je period rasta i napretka. Moguće je da će doći do promene karijere ili da će se ukazati prilika za napredovanje.
Ali prava promena dolazi u ličnom životu. Ovaj inače misteriozan i zatvoren znak ima priliku da otvori svoje srce ovog leta. Biće novih prijateljstava, možda čak i romanse.
Budite spremni, budite otvoreni i prihvatite sve što vam zvezde donose. Uživajte u letu i spremite se za ono što dolazi.
Leto 2023. biće fatalno za 4 horoskopska para, neki će pronaći ljubav za ceo život

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.