LAŽU KAD ZINU: Ovi horoskopski znaci više vole da IZMISLE NEŠTO, nego HLEBA DA JEDU, a jedan je NAJGORI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 19:04

LAŽU KAD ZINU: Ovi horoskopski znaci više vole da IZMISLE NEŠTO, nego HLEBA DA JEDU, a jedan je NAJGORI

Toliko su dobri majstori, da će vam prodati svaku priču

Ma koliko god da pokušavali pobeći ili negirati to, laži su sastavni deo života. Nekada su one sitne i beznačajne, takozvane bele laži, koje koristimo da bismo zaštitili druge, a nekada poprime tamne nijense, posebno kada želimo zaštiti sebe.

Ponekad lažemo kako bismo sebe predstavili u boljem svetlu, kako bi izašli iz nekog problema ili se spasili neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obaveze, međutim, ponekad se nađemo u društvu nekoga ko je mnogo veći majstor od nas. Tada ostanete u šoku pitajući se kako su vam prodali toliko nelogičnu priču.

Astrologija tvrdi da određeni horoskopski znakovi imaju neopisivu potrebu da lažu. Evo koji su to znakovi:

Blizanci

Blizanci su znatiželjni, brzo razmišljaju i vešto se snalaze u svim situacijama. Ova agilnost često se koristi za brze improvizacije, što može uključivati i laganje o svemu u sekundi. Osim toga, njihova prirodna darovitost za komunikaciju čini ih vrsnim pripovedačima - čak i kad priča možda nije sasvim tačna, prodaće vam je bez problema.

Škorpija

Škorpije su poznati po svojoj tajnovitosti. Oni su majstori u čuvanju vlastitih tajni i manipuliranju informacijama. Ponekad, kada žele zaštititi sebe ili druge, mogu iskriviti istinu. Ali ne zaboravite, Škorpije su takođe strastveni i lojalni, pa se lažima obično koriste samo u nuždi.

Vodolija

Vodolije su inovativni i kreativni, ali njihova slobodna duša ponekad može stvoriti situacije u kojima moraju "urediti" stvarnost. Vodolije su veliki idealisti, pa kada realnost ne odgovara njihovim idealima, ponekad će iskriviti istinu kako bi bolje odgovarala njihovoj viziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.